Jacek_P. Opublikowano 25 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 To kiedy my coś to znaczy to albo co innego? - zapytałem ją nadzwyczaj błyskotliwie. Odpowiedziała: Też o tym myślałam czy to czy coś innego i w związku z tym kiedy. Lubię rozmawiać z inteligentnymi kobietami.
Erv Vhaboue Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Bardzo mi się spodobał ten utwór : ) Gratuluję dobrego poczucia humoru ; )
Luthien_Alcarin Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 heh:)... Pozdrawiam Agata
Agnes Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 a otóż kwintesencja dobrego postrzegania świata:) udane, nawet bardzo:) pozdrawiam Agnes
Anastazja.P Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 zamieniłabym słowo "inteligentnymi" na bliższe przekazowi :)) i tu licze na inteligencje autora :)) tekst wierszem nie jest na dowód: To kiedy my coś, to znaczy, to albo co innego? - zapytałem ją. Nadzwyczaj błyskotliwie. Odpowiedziała: Też o tym myślałam czy to czy coś innego i w związku z tym, kiedy. Lubię rozmawiać z inteligentnymi kobietami. Pozdrawiam. Ana.
Emilia Zone Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 fajne :))) błyskotliwe i rozbrajające dziękuję za uśmiech :) pozdrawiam Emilka
Jacek_P. Opublikowano 26 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Cieszy mnie wielce, że to moje "takie nic" Wam się podoba. - Erv - Szalenie lubię jak moje poczucie humoru jest odbierane. Dzięki! - Agatko, Twoje heh:)... zabrzmiało w moich wirtualnych uszach niezwykle melodyjnie:* - Agnes, Cieszę się, bo rzadko udaje mi się coś nierymowanego. - Czarna - To było GG dniem:) (Rodowicz) - Emilko, dzięki. Masz jeszcze u mnie cały koszyk uśmiechów. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Ana. Tu jest problem, bo inteligencja autora jest ściśle sprzężona z jego poczuciem humoru. I właśnie ta hybryda wstawiła słówko, które byś chciała zamienić, i nie chce go zbliżać w kierunku jednoznaczności przekazu. ;) [color=#FF0000]Pozdrawiam Wszystkich nieustająco.[/color] Ja.
Messalin_Nagietka Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 ale rzeście się doggadali jak z zoną Salvador Dali MN
Red Rose Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Całkiem sympatyczny tekst. Może nie nazbyt wyszukany, jeśli idzie o środki, ale temat uchwycony rewelacyjnie. Pozdrawiam - RR
Dusza Pegaza Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Bardzo błyskotliwa i inteligentna kwintesencja wirtualnych pogaduszek, które często mało sensowne nadają sensu naszemu życiu, ale lepiej niech jednak będzie więcej tych inteligentnych kobiet:) POZDRAWIAM
Jacek_P. Opublikowano 28 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Jeszcze raz zbiorcze Dzięki. :* Ja.
PiątaPoraRoku Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 :) uśmiałam się.....
Rekomendowane odpowiedzi