Stary_Kredens Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 stworzyłam ciebie i chciałam abyś był prawdziwy i taki jak chcę nawet stwórcy to się nie udało co do człowieka mazgaję się teraz lub uciekam w inną iluzję życia staram się złowić sens w kolejnych lustrzanych odbiciach aż czas wojownik niestrudzony co ścina wielkie pęki głów wyrzuca poza obręb bytów pochwycił i mnie teraz już tylko ślepe korpusy rąk trzewi i nóg tworzą mechanicznie wciąż nowe mapy poplątanych dróga serce? to tylko pompa ssąco tłocząca czyż nie?
aluna Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Caluśki zabieram , bo bije szczerością , a to moje coś takiego -" umysł to jedno , serce to drugie, jak umysł nie zadziała serce mu nie wtóruje". Przytoczyłabym cosik , ale cały wymowny , ba - piękny! Serdeczności! Hania
bazyl_prost Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 rozwój współczesnych technik kardiologicznych to nie droga do oświecenia
Malarz_ Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Można pozbyć się paru słów z korzyścią dla tekstu np: co do człowieka. Wiadomo, że akurat to jemu się nie udało. Trza dać czytelnikowi przestrzeń na wyobraźnię. Ciekawy tekst. Pozdr.
Stary_Kredens Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie , bo co do reszty to tak , a więc trzeba było to podkreslić pozdr. Kredens
Stary_Kredens Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łoj łoj łoj co za komentarzysko? Pozdrawiam Kredens
Stary_Kredens Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też zabieram to, co napisałaś w całości i serdeczności również Kredens
Wodzu_Wodzu Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Bardzo ładnie. Komu się nie podoba, niech na twarz padnie i płacze... Nad swą głupotą
Stary_Kredens Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wodzu , dzieki za czytanie pozdrawiam Kredens
Rekomendowane odpowiedzi