Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 dłużej nie zniosę we śnie was wołać dlatego proszę nauczcie się kochać zróbcie bym więcej nie musiał śnić by nas złączyła wzajemna nić nauczcie się kochać nauczcie się żyć nauczcie mnie wołać ja z wami chcę być
bazyl_prost Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 ...bez krwi, byłoby najlepiej, między Krzemem a Glinem
Wodzu_Wodzu Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Kochać... To bardzo mądry i łatwy apel, a tak ciężki do wykonania...
aluna Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 A jakże pięknie wołanie o przyjaźń , miłość! Zabiorę Twój wiesz , ale wydrukuje! I mam prośbę , przyślij mi na WP wiersz " Halo czy tu niebo" Miałam ,ale dziewczyny powielały ,,,a mnie zostało się nic! Pozdrowienia! Hanna
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Wodzu - miło było cię gościć . pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Haniu - Dzięki za przeczytanie i ciepły kom. Prośbę spełniam . Miłego popołudnia ci życzę
aluna Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Haniu - Dzięki za przeczytanie i ciepły kom. Prośbę spełniam . Miłego popołudnia ci życzę Dziękuje Waldku -baaardzo! Serdecznie! Hania
Jolanta_S. Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja znam to uczucie od długiego, bardzo długiego czasu :)
Wodzu_Wodzu Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Wodzu - miło było cię gościć . pozd. "Bo w miłości sens radości morze uczuć,uwielbienia" - "Sensum życia" Paweł Siewert
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja znam to uczucie od długiego, bardzo długiego czasu :) [/quot Witaj Jolanto - współczuje ci bardzo - wielkie dzięki za przeczytanie. Miłego życzę
sława_zaczek Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 witaj Waldi, twoje słowa-wołanie, nie trafiły w próżnię, ale czy można się nauczyć kochać? jeśli we krwi tego nie ma? Pozdrawiam ciepło,ES
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 może jakoś tak: dłużej nie zniosę was wołać we śnie dlatego proszę nauczcie kochać się zróbcie bym więcej już nie musiał śnić aby miłości złączyła nas nić gdy się nauczycie kochać oraż żyć wtedy będę chciał tylko z wami być pozdrawiam Jacek
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Sławo - czy można nauczyć się kochać , myślę że można , zwłaszcza gdy się chcę , ale na pewno jest to trudne ...ale za to jakie piękne . Dzięki za odwiedziny i miły kom. pozd. serdecznie
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jacku - podoba mi się twa propozycja , dzięki za przeczytanie i ciekawa rekonstrukcje wiersza . . miłego ci życzę
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 No Waldemar, nie spodziewałem się.Poleciałeś rymem ,aż mi się wszystkie cztery pach-winy "upociły" ,a może to przez ten apel na początku i poczucie winy. Jeśli masz dziesięć lat - gratuluję wiersza. Jeśli tydzień więcej- "dłużej nie zniosę" ,więc uciekam. pozdr
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bez urazy Mariuszu - twoje wiersze które czytałem również nie wszystkie mi smakują ... Dzięki za wgląd. pozd.
Jolanta_S. Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja znam to uczucie od długiego, bardzo długiego czasu :) [/quot Witaj Jolanto - współczuje ci bardzo - wielkie dzięki za przeczytanie. Miłego życzę Walduś no co Ty, ja się cieszę, że znam inaczej nie znałabym miłości :) pozdrawiam słodziutko :)
bazyl_prost Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 spotkania nad Styksem , tu wiele się odmienia, koszmary zamieniają się w bajki
Rekomendowane odpowiedzi