Pan_Biały Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 przez pełnię jestem jakby bardziej niedobry niż zły. wychodzą spod dywanu nieużyte brudy. wycieram w rodzinę i (jak po ostrej sobocie) czuję się z tym cięższy, o kręgosłup który noszę zamiast krzyża. (nie tak nisko jak okopy tylko wyżej, nieco wyżej niż żołądek) zaczynam przy śniadaniu i trwam w postanowieniu, że jesień utopi się czulej. w rozkładzie jazdy kuchnia-łazienka marzenia. są po to by je roztrzaskiwać o podłogę. jeszcze 24h i przejdzie i zejdzie i wróci do normy.
Sylwester_Lasota Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 dobre, ale dla mnie bez dwóch ostatnich wersów. pozdrawiam i do poczytania :)
al_meriusz Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawet jeśli dwa ostatnie wersy rzeczywiście 'odstają', to mnie jednak znowu stawiają na nogi wiersz, jak już poprzedni, który pozwoliłem sobie skomentować (fix), urzeka przede wszystkim trafnością ukazania ludzkiej codzienności pozdrowienia
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubię taki sposób narracji, natomiast nie wiem po co Ci te nawiasy. Pozdrawiam Krzysiek
Pan_Biały Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moge przystać że bez ostatniego, przedostatni musi zostać;) dzięki pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawet jeśli dwa ostatnie wersy rzeczywiście 'odstają', to mnie jednak znowu stawiają na nogi wiersz, jak już poprzedni, który pozwoliłem sobie skomentować (fix), urzeka przede wszystkim trafnością ukazania ludzkiej codzienności pozdrowienia miło,że wiersz trafia - dzięki pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubię taki sposób narracji, natomiast nie wiem po co Ci te nawiasy. Pozdrawiam Krzysiek ()pozwala dopowiedzieć ulotnie, niby nic nieznacząco a jednak coś tam dzwoni, tak przynajmniej myślę. dzięki Krzychu za wizytę pozdrawiam
Kikus Dzikus Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 po rocznej nieobecności wracam, a P.B. odnajduje się na pierwszej stronie odnajduje się i przekonuje jak zawsze i nie mogę się nie utożsamiać z treścią (G. by mnie stłukł na kwaśne jabłko) pzdr K.D.
Pan_Biały Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uśmiechnęłaś mnie. chyba warto pisać
Rekomendowane odpowiedzi