Anna_Myszkin Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 i nie mów że muszę dorosnąć by wyszlachetnieć w roboczogodzinach już na ucho dojrzałość mdli fałszem pozytywki rżnącej nierówno do karuzeli z napędemwiększe mieć lepsze być jeszcze nie raz przemyślę czego nie wolno ci mówić
andrzej_barycz Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 pewnie jutro O jeden most za daleko ;) Zagaduje się w tym miejscu pewne domyślne, dwuznaczne "zawieszenie głosu" dwuwersu poprzedzającego. Jeżeli zamiarem było wyjście poza doraźność sytuacji, usytuowanie przyszłości, jako samospełniającego się argumentu, można by to poskładać tak : jeszcze raz przemyślę czego nie powiesz jutro
Anna_Myszkin Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdyby nie przepalony finał, uznałabym, że siebie też nie zawiodłam ;)
Anna_Myszkin Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadzam się z zarzutem przegadania. Podsunięte rozwiązanie jest kuszące, ale jeszcze dam sobie chwilę na wprowadzenie poprawek. Dziękuję.
Anna_Myszkin Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Pozdrawiam :)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 i nie mów że muszę dorosnąć w roboczogodzinach już na ucho dojrzałość mdli do karuzeli z większe mieć lepsze być nierówno jeszcze raz przemyślę to czego nie pozwalam powtórzyć "Ajm sory" ,ale nie mogłem sie powstrzymać. Nie, żebym nie miał zaufania do autorki ,bo od dawna ono jest. Tylko każdy ma swoje "prawie idealistyczne" podejście ,a ten utwór pozwala eksperymentować. pozdr
maria_bard Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Super wiersz, Beato! Buntowniczy, z nerwem. Nie ma mdłej nudy, rozmemłania. Nie wiem, czy ostatnie dwa wersy pasują mi jako najtrafniejsza puenta. Rzuciłabym mocniej, ale już nie będę Cię podprowadzała:-))) Pozdrowienia. E.
Magdalena_Blu Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 nie daj mi Boże, broń Boże skosztować tak zwanej życiowej mądrości Tak mi się skojarzyło:) A w ogóle, to też bym się wkurzyła na słowo "dorośnij", bo tak go po części czytam. Końcówka fajna, czytam bez "jeszcze" i "to". Pozdrawiam:)
Nata_Kruk Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 b.dobre wesjcie.. czuje sie w tresci 'animozje' na.. 'zycie'.. dopowiadam reszte na ucho. dwuwers konczacy.. na pewno 'to', pominelabym, ale doczytalam pomiedzy postami i.. fajnie by bylo wtracic slowo 'jutro', jak zaproponowal a.barycz... dla mnie, chyba lepsza puenta. pozdrawiam.
Anna_Myszkin Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za zaufanie, Mariuszu, a na harce wierszowane zawsze jest u mnie zgoda. Pozdrawiam :)
Anna_Myszkin Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Super wiersz, Beato! Buntowniczy, z nerwem. Nie ma mdłej nudy, rozmemłania. Nie wiem, czy ostatnie dwa wersy pasują mi jako najtrafniejsza puenta. Rzuciłabym mocniej, ale już nie będę Cię podprowadzała:-))) Pozdrowienia. E. Dziękuję, Elu. Puenta nadal w końcowej fazie ewolucji - mam nadzieję, że edycja nie jest limitowana ;) Pozdrawiam, nareszcie wiosennie :)
Anna_Myszkin Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skojarzenie jak najbardziej trafne, Magdo :) Na razie darowałam sobie "to", ale nie jest powiedziane, że jeszcze czegoś nie wywalę/"przearanżuję". Pozdrawiam :)
Anna_Myszkin Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A takie tam o tarciu się filozofii ;) "Jutro" było w wersji pierwotnej, ale przecież nie tylko "jutro" peelka będzie "ustawiać się" w otaczającym ją świecie. Pozdrawiam :)
Konrad_Redus_Olszewski Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 dobry wiersz
Anna_Myszkin Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Skoro taki, to się cieszę. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi