Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 Uwielbiam Twoją prywatę :) Bereniko. Piszesz takie miłe komentarze, że ja w końcu narcystyczne  powiem sobie tak : Rusłan, ty zdolny facet jesteś ! I może mi się coś zniekształcić w mojej biednej głowie :)   Pięknie dziękuję :( @Alicja_Wysocka  Alu. Czyżbyś tak jak ja należała do rzadkiej grupy ludzi z osobowością introwertyczną ? Jeśli tak to witaj siostro :) Dzięki Alu :)
    • @Berenika97 Bereniko. Twój pięknie napisany wiersz to lapidarny portret przemijania i mocy sztuki, pokazujący, jak na chwilę, w blasku wierszy, stary poeta w kawiarni "Camelot" może wygrać bitwę z czasem  odzyskując młodosć i nieśmiertelność utraconą w goryczy własnych  wspomnień. Smaczny :)  
    • @Berenika97 Ślicznie  Tak łatwo gubimy siebie, zapominamy wczoraj, wciąż nastawiając ręce na nowe...Bogactwo jest w nas, nawet jak lekko przykurzone... ... nie cofniesz czasu  ale możesz go minąć    zrób to  wyprzedź  nawet jak obojętnie  spoglada słońce  ... Pozdrawiam serdecznie  Miłego dnia   
    • nie szukam początku  jutro  odwraca się  kiedy chce    w oknie przegląda  się słońce  nie zawsze dojrzy    ulice bez pośpiechu  prowadzą  sobie znaną drogą  na skraj obrazu  często bez ram    a tam … nie taka obecność  jak byśmy chcieli    10.2025 andrew   
    • @infelia Ekstra !!
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...