Alina_Służewska Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 z miejsca odbija się od trampoliny fali w locie wykonuje skok Delfina w pozycji łamanej z zawrotną prędkością wpada do klatki piersiowej wody i stopą zamyka usta oceanu
andrzej_barycz Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 w locie wykonuje skok Delfina w pozycji łamanej... ....schodzi do przysiadu i stęka... Bzdety z internetowego śmietnika.
Bernadetta1 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 nienaturalne te metafory....strasznie wydumane
M._Krzywak Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 stopą zamyka usta Fuj, to jest o fetyszystach starych śmierdzących skarpet? No, niektórzy to lubią :)))
Malarz_ Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Czemu delfin z wielkiej litery? Widziałem wiele a może i nic, ale delfina w pozycji łamanej nigdy. Żeby nie tytuł człowiek pomyślałby yeti swoją stopą wdepną do oceanu wprost z K2.
Alina_Służewska Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak właśnie traktuję ten wpis i proszę nie przesyłać na moją prywatną pocztę ohydnych listów to na razie tyle
Alina_Służewska Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę nie tracić czasu na śmiganie po "internetowym śmietniku" (jak się Pan wyraził) i zamiast "stękać" proponuję uruchomić wyobraźnie i w skupieniu przeczytać wiersz pozdrawiam
Alina_Służewska Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. grunt to poczuć głębię oceanu dzięki pozdrawiam :)
Alina_Służewska Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. toż to sama natura - ocean i srebrny promień pozdrawiam :)
Alina_Służewska Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cóż za wyobraźnia - dech zapiera pozdrawiam
Alina_Służewska Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z wielkiej litery bo w wierszu Delfin = człowiek owszem, wiele można zobaczyć chociażby za sprawą wyobraźni :) pozdrawiam
Alina_Służewska Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))
Ewa_Krzywka Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzask rozchodzi się w kręgi bezgłośne serdecznie pozdrawiam :)
Alina_Służewska Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzask rozchodzi się w kręgi bezgłośne... serdecznie pozdrawiam :) cdn. myśli zbieranie zębów :))) również pozdrawiam serdecznie :)
aluna Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzask rozchodzi się w kręgi bezgłośne... serdecznie pozdrawiam :) cdn. myśli zbieranie zębów :))) również pozdrawiam serdecznie :) Alinko świetnie odbijasz się ,,,od tej trampoliny ! Tak , mi się widzi ! Pozdrawiam! Hania
Alina_Służewska Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzask rozchodzi się w kręgi bezgłośne... serdecznie pozdrawiam :) cdn. myśli zbieranie zębów :))) również pozdrawiam serdecznie :) Alinko świetnie odbijasz się ,,,od tej trampoliny ! Tak , mi się widzi ! Pozdrawiam! Hania wszystko co zrobiłam w tym wierszu jest dla ode mnie ale od nas - paru osób obecnie odczuwam spokój i moc niby jak zwykle jednak jak nigdy dotąd z serducha pozdrawiam :)
aluna Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzask rozchodzi się w kręgi bezgłośne... serdecznie pozdrawiam :) cdn. myśli zbieranie zębów :))) również pozdrawiam serdecznie :) Alinko świetnie odbijasz się ,,,od tej trampoliny ! Tak , mi się widzi ! Pozdrawiam! Hania wszystko co zrobiłam w tym wierszu jest dla ode mnie ale od nas - paru osób obecnie odczuwam spokój i moc niby jak zwykle jednak jak nigdy dotąd z serducha pozdrawiam :) Alinko nie dla paru , popatrz na poczytność! Otwierasz oczy ...przymglonym! Hej ! I to: "Delfin, ów Delfin przemyślny, który namówił Amfitrytę, aby została żoną Posejdona; nawet Osły, których krzyk przeraził gigantów, gdy wpadły między szeregi walczących niosąc Dionizosa i satyrów. A tam daleko, po cichych przestworzach żegluje okręt Argo, który wiózł Jazona na wyprawę po złote runo. " Serdecznie!
Anna_Myszkin Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Klękam - nie do wiersza się modlę, ale do Waszego (komentujących), rozsądku, bo to jedyna droga, żeby tę Panią przywrócić do ziemskiego środowiska. Po co tracicie energię na komentarze? Podsypujecie nawóz pod "samokarmiące się", i tak ponad normę, rozbuchane ego. Przecież Ona NAPRAWDĘ wierzy, że Jej zazdrościcie.
Alina_Służewska Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzask rozchodzi się w kręgi bezgłośne... serdecznie pozdrawiam :) cdn. myśli zbieranie zębów :))) również pozdrawiam serdecznie :) Alinko świetnie odbijasz się ,,,od tej trampoliny ! Tak , mi się widzi ! Pozdrawiam! Hania wszystko co zrobiłam w tym wierszu jest dla ode mnie ale od nas - paru osób obecnie odczuwam spokój i moc niby jak zwykle jednak jak nigdy dotąd z serducha pozdrawiam :) Alinko nie dla paru , popatrz na poczytność! Otwierasz oczy ...przymglonym! Hej ! I to: "Delfin, ów Delfin przemyślny, który namówił Amfitrytę, aby została żoną Posejdona; nawet Osły, których krzyk przeraził gigantów, gdy wpadły między szeregi walczących niosąc Dionizosa i satyrów. A tam daleko, po cichych przestworzach żegluje okręt Argo, który wiózł Jazona na wyprawę po złote runo. " Serdecznie! i dalej: "Oto co widział Grek, ile razy leżąc w miękkiej trawie, w noc wiosenną, gdy świdwy trzęsły się od śpiewu słowików, parzył na rozgwieżdżone niebo." (...) Mitologia - wciąż piękna, żywa, nieśmiertelna :) Haniu, również zauważyłam, że moje wiersze przyciągają uwagę czytelników z czego się bardzo cieszę. Jednak publikowanie wierszy na stronach internetowych wymaga od autora dużej determinacji - świadczą o tym niektóre "komentarze", na to nie mamy wpływu :) Dziękuję za czytanie, serdecznie pozdrawiam :)
Alina_Służewska Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam, dziękuję za sympatyczne słowa :) i świątecznie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi