Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

grają

Rekomendowane odpowiedzi

...i najbardziej ofiarni pomagają bez rozgłosu. Niestety taki kraj, że bez pospolitego ruszenia trudniej się zmotywować do działania. To nie jest złe moim zdaniem, bo gorzej gdyby pozostawić potrzebujących na pastwę NFZ-towi. Jakaś prawda jednak tkwi w tym wierszu, ale jest zawsze druga strona medalu oraz "trzecia" bo przecież kanty są wszędzie

Nie wiem , czy ze zbiórki się cieszyć czy tez nie, dlaczego ? dlatego że nie widziałam w moim szpitalu sprzętu - to po pierwsze , a po drugie kto doświadczył skorzystania ze sprzętu w razie potrzeby- gratuluję (oczekujemy na wizytę u specjalisty ooooO) !A co dopiero łoża na cokolwiek strasznego -wiem coś o tym!
Pomimo własnego postrzegania , wiersz na czasie i właśnie (może się mylę) miał wywołać NAS do tablicy!

Pozdrawiam autora !

Hania

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Haniu, są tacy, którzy twierdzą, że na orkiestrze najwięcej korzystają producenci sprzętu, którzy nie mogą go w żaden inny sposób sprzedać. A potem ten sprzęt, kupiony za grube pieniądze, wala się np. po piwnicy, bo akurat nie ma gdzie go wstawić. W ogóle, u nas żeby się leczyć, to trzeba mieć zdrowie.
Dziękuję i pozdrawiam.