Bolesław_Pączyński Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Dobre i prawdziwe, problemy z którymi borykamy się na co dzień i oby ich jak najmniej było w tym nowym 2013 r :) Z pozdrowieniem.
Sylwester_Lasota Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 dziękuję i wzajemnie :) pozdrawiam i do poczytania :)
lena2_ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 fajny..bo prawdziwy:):) pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Tego tytułu nie mogłam pominąć.. :) chyba każdy ma swoje ucieczki, te na dach, może im wyżej położony, tym lepiej, duża wysokośc może być "w zmowie z tchórzem" i wtedy wróci się na ziemię, by dalej tłuc się z codziennością... peel ucieka, więc tylko dodam, może lepiej by było.. o jeden egzamin za dużo.?.. o reszcie cichoszaaa.. nikomu nie powiem... ;) Wkrótce wiosna. Na razie, hej, zimowo.
Sylwester_Lasota Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, leno :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) byleby nie uciekać za daleko :) może byłoby poprawniej, ale... rym mi ucieka :))) już się nie mogę tej wiosny doczekać :))) http://www.youtube.com/watch?v=g7OQW0M36ic pozdrawiam i do poczytania :)
Johny Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Podoba mi się. Zwłaszcza dwuznaczny tytuł: ucieczka od życia czy ucieczka od śmierci. Wiersz pozwala się zastanowić.
Sylwester_Lasota Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 dziękuję, Johny :) pozdrawiam i do poczytania :)
Rekomendowane odpowiedzi