Olenka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ksiezyc struzkami saczy srebrny pylprzez firanke,nocny zapach maciejkirozplywa sie fioletowym westchnieniem,chlodem ciszy nocnejosiada mleczna mglanad uspiona ziemia,nawet wiatr sennyzastygl w bieluchnych brzezinach,gwiazd skrzacy pyl rozsypal sie diamentamipo granacie nieba,lotem nocnej cmysen nocy letniejulecialmarzeniem ku gwiezdnej nirwanie,noc zablysla magia fantazji,upojna, lipcowa.
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Doczytałem do trzeciego wersu, dalej nie mam ochoty... Maciejka - chyba mam alergię, czy co...(?)Adam
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a mi się podoba treśćmożna sobie przy tym wierszu odpocząći tyle,Pozdrawiam,Kai Fist
Olenka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Adam, nie lubisz maciejki, ona tak pieknie pachnie, szczegolnie wieczorem sierpniowym, piszesz o alergiach, chyba to nie krytyka wiersza, raczej krytyka Twojej osoby Kai Fist , milo mi...
Krzysztof Butkiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jak dla mnie bardzo przyjemny wiersz... az sie rozmarzylem ale ktos mi powiedzial ze z tego wyrosne hehW kazdym badz razie wiersz mi sie podoba, ale czym jest moje slowo posrod slow prawdziwych poetow
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panie Krzysztofie....na czym polega róznica między prawdziwymi poetami tutaj (i w ogóle)..i nieprawdziwymi??.Może by mnie pan uczulił...żebym była czujna..i zwarta... wiersz Oleńki klimatowy.....rozpoznawalny.... Ksiezyc struzkami saczy srebrny pylprzez firanke,rzeczywiście trochę można Oleńko przesiać ten wiersz..nieznacznie...i warto..są tutaj fragmenty świetne....Dzisiaj alergia..to niestety...przykra dolegliwość nie tylko dzieci...wystarczy zrobić testy....
Kasia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 I zapachniała noc ... prawie gwiazdami... Podoba mi się, Pozdrawiam Kasia
Krzysztof Butkiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Dotyk @ Aug 18 2003, 02:09 PM) Panie Krzysztofie....na czym polega róznica między prawdziwymi poetami tutaj (i w ogóle)..i nieprawdziwymi??.Może by mnie pan uczulił...żebym była czujna..i zwarta... (...) Taka mala prosba ... nie mowcie do mnie ''Panie'' bo mlody ze mnie czlowiek... juz lepiej prosze chlopcze
Rekomendowane odpowiedzi