cezary_dacyszyn Opublikowano 15 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 modlę się do księżyca wyobraźnia działa pełnia szczęścia wisi nade mną jestem jedną z gwiazd opadłych na ziemię zbierasz przygarnij wepnij w apaszkę zrób ze mnie kolczyk piercing w pępku co zechcesz Świnoujście 03 X 2012
Anna_Myszkin Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Ładnie o zdesperowanym, Czarku ;) Pozdrawiam :) PS Tylko bez "piercing", żeby się nie powtarzać.
Oxyvia Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Fajny wiersz o "wpadnięciu w miłość" - tak go rozumiem. Kojarzy mi się to troche z postawą psa, który przed ukochanym człowiekiem kładzie się łapami do góry, jakby mówił: "Zrób ze mną, co zechcesz". :-) I jest to bardzo sympatyczne skojarzenie.
aluna Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Jak pierwszy raz się zauroczyłam ...chciałam być pyłkiem ....tylko po to by być blisko! Uroczy! Serdecznie! Ja
cezary_dacyszyn Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdesperowanym i zauroczonym ;-) miałem tego typu zawahanie ,ale stwierdziłem , że typowy kolczyk z uszami się jednak bardziej kojarzy , a to co w polsce piercingiem określamy to juz takie trochę wyzywające . Przyjmę dobrą propozycję i dopiszę jako współautora :-) Może tatuaż na łokciu ??? Serdecznie ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak ... wiersz chyba sam się tłumaczy ... coś koło tego , Oxy :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jajakpierwszyrazsięzauroczyłemchciałembyćnasianieabyłatosłoma ;-)
Anna_Myszkin Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdesperowanym i zauroczonym ;-) miałem tego typu zawahanie ,ale stwierdziłem , że typowy kolczyk z uszami się jednak bardziej kojarzy , a to co w polsce piercingiem określamy to juz takie trochę wyzywające . Przyjmę dobrą propozycję i dopiszę jako współautora :-) Może tatuaż na łokciu ??? Serdecznie ;-) A proszę sobie dworować do woli z moich rad, ale i tak kolczyk w pępku jest konsekwencją piercingu, i już :) Łokieć to mi się tylko kojarzy ze strupem, co to mi go zerwał syn w akcie nietolerancji dla turpizmu ;)) Pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 nieco frywolnie ...patrząc na tytuł serdecznie pozdrawiam :) Krysia ps co do kolczyka, to zgadzam się z Anią, ale to Twój wybór :)
Lilka_Laszczyk Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Wielu ludzi modli sie do księżyca. Widocznie jest w nim jakas magia. Wiersz mi sie podoba, ale... zrezygnowałabym z wyliczania co adresatka może zrobić . Niech sobie sama zdecyduje. ...zbierasz przygarnij zrób ze mną co chcesz Pozdrawiam serdecznie Lilka
Nata_Kruk Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Fajny tytuł, dość sugestywny. Modlenie do księżyca, dobre, noce wysłuchają wszystkich i wszystko, peel czuje się jedną z gwiazd, to znak, że chce uśpić niespokojną przeszłość, byle tylko dać się wepiąć w apaszkę (ale nie w pierwszą lepszą), tylko taką, która będzie miała "odpowiedni kolor". Hej Cezary... :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 17 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdesperowanym i zauroczonym ;-) miałem tego typu zawahanie ,ale stwierdziłem , że typowy kolczyk z uszami się jednak bardziej kojarzy , a to co w polsce piercingiem określamy to juz takie trochę wyzywające . Przyjmę dobrą propozycję i dopiszę jako współautora :-) Może tatuaż na łokciu ??? Serdecznie ;-) A proszę sobie dworować do woli z moich rad, ale i tak kolczyk w pępku jest konsekwencją piercingu, i już :) Łokieć to mi się tylko kojarzy ze strupem, co to mi go zerwał syn w akcie nietolerancji dla turpizmu ;)) Pozdrawiam :) co w zamian ???
cezary_dacyszyn Opublikowano 17 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 tak jak Ani : czekam na propozycję , jestem gotów zmienić ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 17 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiedy się siedzi nad brzegiem morza pod TAKIM KOSMOSEM - człowiek zdaje sobie sprawę jaki jest maluczki . Stąd umniejszenie się do broszki jakiejś , kolczyka , czy czegoś tam . Twoja propozycja wyraża pragnienie , ale nie oddaje tej maleńkości . Chciałem to podkreślić ...
cezary_dacyszyn Opublikowano 17 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co ja mogę skoro znasz temat na przestrzał ... :-) Przyjmuję radę - nie każdy kolor może być " zielony " ;-) Serdecznie :-)
Grażyna_Kudła Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Peel to taki wilk w 'psinej' skórze, poskomli i dostanie, co chce. Zrób, co zechcesz, pozwól, że się przypnę do pępuszka. Zapalczywi kolekcjonerzy dopuszczają się różnych metod, by tylko móc powiększyć swoją kolekcję o upatrzony eksponat ;) Podstępnie, Czarku :)
halcia Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 jestem jedną z gwiazd opadłych na ziemię zbierasz przygarnij wepnij w apaszkę zrób ze mnie kolczyk to co wylowilam jest dla mnie niezwykle piekne ,podziwiam to porownanie ,pozdrawiam.
cezary_dacyszyn Opublikowano 18 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak ... tak troszeczkę podstępnie ... i może - przedwstępnie :-) Facetów czytasz jak na dłoni ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 18 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję , pozdrawiam również :-)
agnieszka wawrzyniak Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 ....Drogi Panie ""C"" ,nawet poeta nie potrafi sprawić , by gwiazdy spadały na zimię więc.. w drugiej... bez dwu pierwszych wersów ....chyba.. piersing...jak najbardziej...czemu nie....jeśli pępuś ładny....nawet bym przyostrzyła..hihi właściwie to bym dokonała skrótu.....i pozbyła się wyobraźni...i tej pełni szczęścia... ale tylko w wierszu.w życiu -nigdy w życiu..!!!! pozdr. ;-)))) agn.
Rekomendowane odpowiedzi