aluna Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 ważę słowa na gramy nie dotykam wagi wartość w każdym przekazanym lekkim i ciężkim dialog zamieniam na tony dźwięków ukrytych w codziennej symfonii
bazyl_prost Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 nie zbrukać symfonii życia radzę, fałszywe tony miną naturalnie
aluna Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W mojej symfonii nie ma miejsca na fałsz !
Alina_Służewska Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 tak, zgadza się bo życie to taka gra rozłożona na "tony dźwięków ukrytych w codziennej symfonii" :) pozdrawiam serdecznie :)
aluna Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Alinko za odniesienie ! Jeszcze cosik tam ukryłam , zapewne wiesz! Pozdrawiam ciepło! Ja
bazyl_prost Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 fałsz bywa urozmaiceniem -jazzowe dysonanse, symfonią biologiczną jeszcze nie jesteś,...i żebyś nie popadła w wygórowany fanatyzm, bo to odstręcza
WiJa Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Wynika z tego, że ważniejsza od słów jest ekspresja. I coś w tym musi być, bo podobno bezpośrednio ludzie bardziej porozumiewają się otoczką słów (gestami, mimiką, spojrzeniem..), niż samymi słowami. Pozdrawiam
aluna Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po pierwsze-jazzu nie lubię , po drugie-w nic nie popadnę , bez obaw , a fanatyzm mi obcy !
aluna Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję WiJa za pochylenie sie nad przekazem , masz rację - porozumiewanie się niewerbalne , to juz COŚ! Ale , cosik tam jeszcze....! Pozdrawiam! Ja
andrzej_barycz Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Codzienna symfonia skutkuje znużeniem i znudzeniem tonami tonów. Zaciekawić by mogła symfonia codzienności, ale to już zupełnie inna bajka - trudniejsza.
aluna Opublikowano 11 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za czytanie i odniesienie się do przemyślenia! Zgadzam sie z Panem , co do znużenia i znudzenia tonami tonów. Dlatego napisałam: ważę słowa na gramy nie dotykam wagi wartość w każdym przekazanym lekkim i ciężkim... Pozdrawiam! Ja
Konrad_Redus_Olszewski Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moim zdaniem, tyle wystarczy
aluna Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moim zdaniem, tyle wystarczy Dziękuje Konradzie za pochylenie się nad przemyśleniem , i za wyłowienie sensu z przekazu! Pozdrawiam! Ja
Rekomendowane odpowiedzi