majkaa_m... Opublikowano 13 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 przychodzi czas ten po ukradkiem podpalanych sprzeciwach gdy kobiety w chmurach a mężczyźni w samochodach w odcieniu pasującym do sukienek dopasowują przyzwyczajenia i znowu mijają ukradkiem rozbierane przykazania wydzwaniane rozkojarzone żale czerwień sukienek rdzewieje lub rozbija się o młodsze modele kończą się sny czas zacząć realnie ubierać się na czarno
pan_ktotam Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 ((cholera... a ja nawet nie wiem z której strony jest hamulec.....)) "czerwień sukienek rdzewieje lub rozbija się o młodsze modele" i zakończenie: "kończą się sny czas zacząć realnie ubierać się na czarno" w/w podobają mi się najbardziej.......
amandalea Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 zdecydowanie na tak.... "czerwień sukienek rdzewieje lub rozbija się o młodsze modele" pozdrawiam Majko :))
Messalin_Nagietka Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 a co ten wiersz robi w dziale "P"? "Z" dla niego miejscem jest MN
czarna Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 czyżby skończyły się moje sny???????? piękne metafory...czytałam kilka razy...pozdrawiam
Arena Solweig Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Hmm, Majko, zamyśliłam się na dłużej … jak wiele potrafiłaś przekazać w ładnie dopasowanych słowach… chmury … może poszukałabym cos oryginalniejszego choć one sa tak wymowne. Moje komplementy ! Arena
marzenka Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Ja tylko podpisze się pod powyższymi komentarzami :))
Zol Kotołak Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Majka ten wiersz jest total konsumpcyjny nie obraz sie
majkaa_m... Opublikowano 14 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 nie obrażę się, po namyśl przyznaję, jest totalnie konsumpcyjny... czyżbym była próżna? kwestia do przemyślenia kłaniam się i dzięki wszystkim za komentarze Maj
natalia Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Majka, rewelacja :) bardzo dobrze się czytało, świetne przenośnie i rzeczywiście fragmenty cytowane pyszne! z przyjemnością :) takich chcę więcej pozdrawiam serdecznie Natalia
Rekomendowane odpowiedzi