Alina_Służewska Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 małym i dużym dzieciom dedykuję ileż razy myślimy co zaśpiewać napisać bądź namalować by cały świat zawojować naturalne to jest ale czy wiesz że od tego co przedstawimy ważniejsze jest jak to zrobimy świat wiele okazji daje byś odkrył swój talent więc głównie od ciebie zależy czy w swój talent uwierzysz czy będzie się chciało pokonać trudność małą czy starczy samozaparcia by do celu dążyć uparcie i wreszcie... czy znajdziesz swój styl byś wielkim był a że prawdziwy talent masz w sobie jak echo szybko odpowiesz zatem życzę powodzenia do miłego usłyszenia do zobaczenia
Anna_Myszkin Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Alino, niestety, nie widzę tu nawet zaczynu na wiersz - rymy i rytm nie skuszą młodego czytelnika, wychowanego na gładkich strofach. Kiedy warsztatu nie staje, nie tkajmy cieniutkich bajek - miejsca do woli w sztambuchu na to, co skrzypi nam w uchu.
Alina_Służewska Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety, Anno czy mogę się nie zgodzić z tobą? po tym co napisałaś jestem pewna - jest wiersz tylko chyba czytelnik nie znalazł w sobie życzliwości cóż samo życie:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 byłem, czytałem, pozdrawiam :)
maria_bard Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Wiersz nie musi szukać życzliwości czytelnika, jeśli jest dobry. Autor nie musi go bronić. Ten tekst powinien zebrać wielką armię. :-) To nie jest poezja w najmniejszym stopniu. Pozdrowienia. E.
Alina_Służewska Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem czytam pozdrawiam :)
Alina_Służewska Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. naprawdę? nie wierzę ale pozdrawia A :)
Alina_Służewska Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) :)
Anna_Myszkin Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. naprawdę? nie wierzę ale pozdrawia A :) Z domniemaniem niepowodzenia misji pisałam - i się nie pomyliłam. Własne jest dobre, a nawet lepsze. I kropka.
sho Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Z całą życzliwością dla autorki - tekst mi przypomina trochę formą i treścią wypracowanie z podstawówki. Nie znalazłam w nim poezji. Nie bierz tego do siebie i nie traktuj jako złośliwość. do następnego
Alina_Służewska Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. naprawdę? nie wierzę ale pozdrawia A :) Z domniemaniem niepowodzenia misji pisałam - i się nie pomyliłam. Własne jest dobre, a nawet lepsze. I kropka. misja się powiodła widać to wyżej i niżej - za misję + daję oczywiście żartuję:) myślę że własne jest własne - nie czyjeś i tyle :)
Alina_Służewska Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba trzeba Sho wrócić do podstawówki :) wypracowanie = wiersz? :) do następnego czego po co? :)
sho Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba trzeba Sho wrócić do podstawówki :) wypracowanie = wiersz? :) do następnego czego po co? :) ojej ojej... Ale jaki wiersz? to że są rymy, nie robi chyba odrazu z tekstu wiersza, ewentualnie rymowankę. Napisałam "przypomina trochę', a nie 'jest wypracowaniem'. Niepotrzebnie się unosisz i atakujesz, mój komentarz nie był w żadnym razie wymierzony w Ciebie. Był moją subiektywną opinią, do której sama dałaś mi prawo publikując tu swój tekst. Po co? Bo może będę miała ochotę. Serio, bez spięć - pozdrawiam.
Alina_Służewska Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba trzeba Sho wrócić do podstawówki :) wypracowanie = wiersz? :) do następnego czego po co? :) ojej ojej... Ale jaki wiersz? to że są rymy, nie robi chyba odrazu z tekstu wiersza, ewentualnie rymowankę. Napisałam "przypomina trochę', a nie 'jest wypracowaniem'. Niepotrzebnie się unosisz i atakujesz, mój komentarz nie był w żadnym razie wymierzony w Ciebie. Był moją subiektywną opinią, do której sama dałaś mi prawo publikując tu swój tekst. Po co? Bo może będę miała ochotę. Serio, bez spięć - pozdrawiam. omatko, ale sou! zmiana tematu - zagramy? :)
Alina_Służewska Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba trzeba Sho wrócić do podstawówki :) wypracowanie = wiersz? :) do następnego czego po co? :) ojej ojej... Ale jaki wiersz? to że są rymy, nie robi chyba odrazu z tekstu wiersza, ewentualnie rymowankę. Napisałam "przypomina trochę', a nie 'jest wypracowaniem'. Niepotrzebnie się unosisz i atakujesz, mój komentarz nie był w żadnym razie wymierzony w Ciebie. Był moją subiektywną opinią, do której sama dałaś mi prawo publikując tu swój tekst. Po co? Bo może będę miała ochotę. Serio, bez spięć - pozdrawiam. omatko, ale sou! zmiana tematu - zagramy? :) "odrazu" na pewno od razu = sou w SP :)
sho Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 No dziękuję - naprawdę i faktycznie mój błąd z tym 'od razu'. Ale powiem szczerze, że mocno to pachnie sorrow loser - owszem, to odnosi się już do autorki. W takim wypadku mogę jedynie polecić pomyślenie sobie, że oprócz tego błędu tam wyżej, jestem jeszcze ćpunką, heretyczką i nimfomanką - na bank będzie jeszcze lepiej i będzie miało taką samą wartość w całej tej 'dyskusji'. Tymczasem, szczerze rozbawiona znikam - nie przepadam za cyrkiem.
Alina_Służewska Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie było dyskusji - to kiepska gra proszę wyszukać co znaczy "sou" :)
Alina_Służewska Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 hm... napisałam dla dzieci "co w głowie piszczy" ale nie myślałam że to co piszczy w głowie kole w oczy :) prawda - wiersz świadczy o autorze a komentarze o tych którzy je piszą :) wiersz zostaje jest ok :)
aluna Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Alinko , wiesz doskonale ,jak dzieciom wyłożyć kawe na ławę, widocznie masz z nimi dobry kontakt! Dla mnie na +! Pozdrawiam! Ja
Rekomendowane odpowiedzi