Pan_Biały Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 i światło Marcina (Świetlickiego) się wyświetliło. jeszcze w muzyce (środka) dało się poczuć (fragmentarycznie) że Świetlicki daje o sobie znać. bo to be tak o sobie mówić . nigdy nie słuchać rynku . kiedy inni chcą
Krzysztof_Kurc Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 A Cię "najszło" Świetlickim. :) Pozdrawiam Krzysiek
Pan_Biały Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz, ja ciągle od pamiętnego koncertu w kieleckim WSU, gdzie żubrówka i papierosy, rozumiesz,uff, działo się:))
maria_bard Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2012 A mnie podoba się gra słów. Bardzo lubię. Jest dowcip i wieloznaczność. Fajne. Pozdrowienia. E.
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2012 jak wyżej - fajne :) pozdrawiam i do poczytania :)
Bajadera Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 wyświetliło, albo i nie..czasem dopiero dużo później okazuje się czy dobrze trzymać się swojego zdania czy być chorągiewką...i słowa te nie odnoszą się wyłącznie do bohatera wiersza... tak sobie...pofilozofowałam:)) pozdr.
Anna_Myszkin Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 Poczytałam, to wiem: wiersz ze światłem się napisał i trochę nawet w konwencji Jego. Lubię zakończenie. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi