Alina_Służewska Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 pod stopami lśniąca tafla oceanu na ramionach zwiewny tiul dla relaksu tańczy walca leciutko na palcach aż cały świat zawiruje we włosach wiatr w oczach iskry złote w sercu płomień wszystko w klatce rąk związane na zawsze
WiJa Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Jak dla mnie, to za bardzo takie, na jakie tylko kobieta może sobie pozwolić. Ale ostatnia zwrotka, to nawet wymyka się z rąk kobiecych (w ręce metafizyczne). Pozdrawiam
Alina_Służewska Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 myślała: co odpowiedzieć? ... dziękuję - z tafli oceanu się wydobywa reszta znika w głębinach jak mgła się rozmywa:) słowa - magia prawdziwa:)
henryk_bukowski Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...tak tylko myślę:)....:"wszystko/w klamrach rąk spięte/na zawsze"...aczkolwiek ja mało się znam...na "plusiora" oczywiście:)-pozdr.Henio:)
Alina_Służewska Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...tak tylko myślę:)....:"wszystko/w klamrach rąk spięte/na zawsze"...aczkolwiek ja mało się znam...na "plusiora" oczywiście:)-pozdr.Henio:) "spięte" - myślałam ale chyba... "związane" - rękoma tak delikatnie... dziękuję i pozdrawiam:)
Alina_Służewska Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, raczej nie - to płomień:)
Alina_Służewska Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 myślami przywołany - telepatia:)
tuz_ Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 ŻEBY AŻ DO WPRAWNYCH Z TYM, TO JESTEM PRZECIWNY. CHYBA, ŻE DLA WPRAWNYCH INACZEJ...
Alina_Służewska Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 rzeczywiście inaczej niecodziennie wprawnie niewprawnie ale jednak przywołałam zachęcam do wprawnego zaprezentowania siebie:)
tuz_ Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 PREZENTACJA SIEBIE - TO NA INNYM PORTALU. TU WIERSZE MOŻNA, ALBO PROZĘ... ZGODNIE Z PRZEZNACZENIEM
Alina_Służewska Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 zgadza się właśnie do tego zachęcam - myślałam że poczytam ale żadnych Pana wierszy nie znalazłam
tuz_ Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 SĄ PUBLIKOWANE W WERSJI PAPIEROWEJ. MOŻLIWE, ŻE TU POJAWIĄ SIĘ TEŻ.
Alina_Służewska Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 bez fundamentu tłumaczenie:)
aluna Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Alino podobno ,,,jesteśmy dopełnieniem ; damsko -męskim...czytam i widzę jakieś potworne nie rzeczywiste ,wirtualne domniemania, a podobno ,ha dopełniamy się ,,tu albo ktoś nie wie w czym rzecz , albo uczucia mole pożarły! Pozdrawiam! +
Piotr_Płoszaj Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Liryczne dno. Badziew za który winno się wstydzić, że się miało odwagę wstawić na forum. Do szuflady... może tekst dojrzeje... za jakieś 5 lat. Pozdrawiam, Piotr.
Stary_Kredens Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Taka myśl nieuchwytna uchwytna a jednak nieuchwytna ,,,,coś mi się kojarzy z ogromem światów w atomie tu jednak chodzi o uczucia nie wiem czy dobrze kojarzę tylko ten relaks zbyt błahy dla wymowy wiersza Pozdrawiam Kredens
Alina_Służewska Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. beton... poezji nie rozumie w ogóle nic nie czuje
Alina_Służewska Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mówi się że kobieta kobietę zrozumie okazuje się że nie do końca relaks jest ważny wcale nie błahy tak w ogóle dla wymowy wiersza istotny tym bardziej
andrzej_barycz Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Instynkt samozachowawczy przysnął, tym "wierszem" robi pani sobie dużą krzywdę.
Rekomendowane odpowiedzi