Anna_Para Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 Szarobury: Ależ piękny prezent. Dziękuję, pozdrawiam:) Para:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 Taka ciepła romantyczna twórczość z pełną barwą poezji wczytujesz się i płyniesz marzeniami, pluskam Aniu oczywiście:))) Pozdrawiam jeszcze weekendowo:)
Anna_Para Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 Bolesiu, a ja wzajemnie - wdzięcznie i ciepło - dziękuję. Para:)
zyzy52 Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 Swietny wiersz. Romantyczny, ciepły. Dobrze się czyta. Pozdrawiam :)
Anna_Para Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 Zyzy, witam nowego Czytelnika moich wierszy. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
NOWA Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 Wiersz spodobał mi się podwójnie. Treść, jak i sposób napisania: rymowanie, melodyjność. Przyglądałam się na wszystkie strony, no i stwierdziłam, że trzeba mieć niezłego pazura poetyckiego, żeby tak napisać. Pozdrawiam:)
Anna_Para Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 Nowa, bardzo mi baaaardzooo! Dzięki, cieplutko pozdrawiam, Para:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 tak . to nudne . chwalić Twoje dobre wiersze . można by zachwycać się werset po wersecie . ale poezja nie ma być pożywką dla analityków . trafia od razu albo nie trafia . to kolejny wiersz , który trafia . i nie nudzi . kołysze , rodzi tęsknoty , wywołuje uśmiech ... aż strach pomyśleć , że któregoś dnia zechciałabyś opuścić portal ... Obiecaj , że nigdy tego NIE ZROBISZ !!! ;-)
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Para!!!;))) Nie po nazwisku tylko-pewnie pomyślisz;))) Bo i nie o nie chodzi;)))
Anna_Para Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Cezarku, bardzo miło się czyta również takie komentarze. Wdzięcznie się kłaniam:) Na razie nie planuję przeprowadzki. Póki co... Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Pomyłku, domyślam się, że okrzyk nastąpił z powodu wiersza, nie zaś z powodu "nazwiska":)))))) Dziękuję, pozdrawiam, Para:)
Nata_Kruk Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Gdybym była tym wędrowcem, kupiłabyś mnie takimi strofami. No i jest ścieżka dla wędrówki, od szaroburego. Pięknie. Pozdrawiam... :)
Anna_Para Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Nato, wdzięcznie dziękuję, cieplutko pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Leno, serdeczności. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
anna_rebajn Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóz mogę powiedzieć, Aniu. Od ciebie można się tylko uczyć. Po mistrzowsku operujesz piórem klawiatury :*. Pozdr. Jestem kiepskim komentatorem, bo poza pochwałą na nic więcej mnie nie stać. Pozdr. A
teresa943 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 byłam tu kilka razy, Aniu...jak zawsze pięknie...a to szczególnie za mną chodzi:nigdy nie pytam, czy mnie jeszcze. prawda. strasznie się boję, że nic nie odpowiesz to o mnie! cieplutko :)))) Krysia
Anna_Para Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Anno Rebajn: Wcale nie jest złym komentarzem prosta pochwała. Dziękuję pięknie, cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Krysiu, no widzisz... Tak mamy. Bardzo Ci bardzo:) Cieplutko, Para:)
Lilka_Laszczyk Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Wiernie i lojalnie znów goszczę pod twoim wierszem. I po przeczytaniu jak zwykle oczarowanie (przeciwnieństwo rozczarowania, dla niewtajemniczonych...) Pozdrawiam Lilka
Rekomendowane odpowiedzi