Ewa_Krzywka Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 niesforna panna co na lirze metaforą gra tu doskonały portret gry swej ma +)
Rihtik Stempelek Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 [center]Dziękuję ci Ewo do-słownie liryczna śmiejąca się krzywo* w duchu idyliczna że raczysz mnie raczyć darem swej uwagi i krzywo zahaczyć o wiersz byle jaki pochwalić co trzeba a co trzeba zganić dobrym słowem chleba miło też nakarmić *Krzywa krzywo pływa. Krzywi się pokrzywa. Pokrzywił się dom, a w krzywym zwierciadle krzywa rośnie lub maleje, wykrzywia obcasy i krzywo się śmieje...
Ewa_Krzywka Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 w serduchu krzywym krzywy rumieniec dziękuję ciepło za cudny słów wieniec :)
Anna N. Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Widzę iż Jesteś wielotematyczny, także liryczny..+))) Ukłony)
Rihtik Stempelek Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Dziękuję... nie tylko za pluśnięcie. Miło mi liryczna Anno.. Domini? :)
Anna N. Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oooo! a może i więcej! ;)))
Rihtik Stempelek Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 To tym bardziej.. mi..miło..... :)
Rekomendowane odpowiedzi