Joanna_W. Opublikowano 7 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 pewnie tak początek z oskarżeniem potem łagodniej płynniej wypić przeobrażony puch w kamień przed odjazdem niepewnie tak na odwrót bezszelestny
pan_ktotam Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 podoba mi się... interpretuję sobie na wiele sposobów........ pozdrawiam...
Anula Szczeblowska Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Ładne, tylko ten tytuł jak z referendum :)
pan_ktotam Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 może i z referendum ale nie jest monotematyczny przynajmniej........ ;)
Emilia Zone Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 no Joasiu.. :)) otwartość wiersza pozwala na dowolne "wyginanie" jego postaci tak jak się podoba czytelnikowi.. podoba mi się, chociaż do końcówki nie potrafię się jakoś dostosować.. ładniej i łatwiej by wchodziło gdyby zamiast "bezszelestny" było "bezszelestnie" :) ale to taka maluteńka moja uwaga, którą się zupełnie nie musisz przejmować :)) pozdrawiam Emilka
Witold Marek Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Lakoniczność (harmonijna) tego wiersza dziwnie na mnie działa, bo zdaje się skłaniać... w kierunku jeszczę większej skrótowości, maksymalnego ścięcia dokookreśleń. Do granic haiku?... Aż przepraszam za taki odbiór; jednak to "mało" prosi we mnie o "jeszcze mniej" ;) Pozdrawiam.
Luthien_Alcarin Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 lubie takie niedopowiedziane formy- i moge śmiało powidzeć że zasłużyłaś sobie na pochwałe:) Pozdrawiam Agata
Joanna_W. Opublikowano 13 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Bardzo dziekuję za wszystkie komentarze, pochwały mile łechcą moje ego. Dziekuję również za przeniesienie tekstu do działu Z, choć nie wiem, dlaczego tak zdecydowano. Pozdrawiam. A.
Rekomendowane odpowiedzi