Magda_Tara Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 prześliczny wiersz, Bolku. z zachwytem stawiam plus. a kolejny za to, że uczyniłeś moją ukochaną czeremchę bohaterką wiersza. dziękuję. :*
Spółka Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 ależ się pięknie i płynnie czyta. gratuluję i pozdrawiam. :))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ślicznie- dziękuję:) w porannej rosie skąpane konwalie już rozkwitają jak dywany są usłane aromatu tyle mają nieopodal na paproci nić pajęcza w słońcu lśni, wiewiórka od rana psoci a osika ciągle drży Serdeczności:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję ślicznie Madziu za plusy i pochwały, miło mi że Cię zachwycił:) Cieplutko i wiosennie:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy mnie to i dziękuję ślicznie za tak miła wizytę:) Z ciepłym wiosennym pozdrowieniem:)
Kaliope_X. Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 w chwilo-myśli owocowej albo w dalszym kwietnym rymie tu konwalia uśnie w nowej tam osika w strofie drzemie raz za razem wciąż z barwami i w słodkim zapachu wierszy krzewy w kwiatach, a z drzewami pejzaż wiosny znów piękniejszy Mam nadzieję, że głóg i kalina nie pogniewają się na konwalię ;) z wiosennym pozdrowieniem, in-h :)
Nata_Kruk Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Bolku, prosty przekaz o zgodzie, ale brawo.. wpadło mi w ucho jedno potknięcie... (...)obudzić nie chce ptaszyny Fajnie ułozyłeś te "Dwa krzewy", podoba mi się. Pozdrawiam... :)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywiście że się nie pogniewają, dziękuję za te wiosenne wierszowane bukiety:) umajone barwą zwrotki jak bukiety rozkwitają jak konwalie, jak stokrotki tyle wiosny w sobie maja ciepło i wiosennie:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Krysiu za miłe odwiedziny wiosna pobudza i skłania do takich przekazów :) Pozdrawiam ciepło i wiosennie:)
Lilka_Laszczyk Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Cieszę się,że bardzo często moge obserwować i głogi i kaliny tak je opisałeś je w swoim wierszu. Nawet gile prawdziwe... Pozdrawiam Lilka
Kaliope_X. Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 tyle mają wiosny w rymie ile jej odnajdą wkoło konwalia z kaliną płynie głóg z olchami chylą czoła bo najpiękniej świeci róża mając w płatkach świat niewielki i znów wierszyk nam przedłuża cóż - warta pochwały wszelkiej ;) z pozdrowieniem uśmiechniętym :) in-h.
Bolesław_Pączyński Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubię z wędką posiedzieć nad wodą jestem wędkarzem, lubię leśne spacery a zwłaszcza gdy są grzyby, najlepiej czuję się sam spokój i ta błoga cisza zapach żywicy i szum lasu, dziękuję za odwiedziny:) Z wiosennym pozdrowieniem:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak inaczej tu o wiośnie pisać by nam wypadało tak majowo tak radośnie inaczej by nie przystało zwłaszcza gdy maj na majówkę na natury łono woła swą zieloną wizytówkę rozpościera dookoła:) serdeczności:)
Kaliope_X. Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak inaczej tu o wiośnie pisać by nam wypadało tak majowo tak radośnie inaczej by nie przystało zwłaszcza gdy maj na majówkę na natury łono woła swą zieloną wizytówkę rozpościera dookoła:) serdeczności:) już nam skończyć wierszyk trzeba chociaż miło tak rymować w pełnym słońcu na tle nieba szkoda miejsca im zajmować niech się głóg kaliną cieszy niech głaszcze listki zielone ona w zamian chętnie spieszy tańcząc z wiatrem nieść w pokłonie uśmiech piękny koralami pssstt - niech wreszcie będą sami ;) dziękuję za miłe, wspólne rymowanie! pozdrawiam wiosennie :) in-h.
Bolesław_Pączyński Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I w przyrodzie musi być harmonia, dziękuję za komentarz:) Serdeczności:)))
Rekomendowane odpowiedzi