Lilka_Laszczyk Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sie podoba oczywista !!!
Grażyna_Kudła Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, przeczytałam Twój wpis pod moim, ale odpowiem tu: Wydaje mi się, że czasami nadajemy na podobnych falach :))) Ściskam. :)
Anna_Para Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Lilko, miło mi wobec powyższego. Cieplutko i wdzięcznie pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Tak, Grażko. Mam podobne wrażenie. Tym cieplej pozdrawiam, Para:)
Prowincjusz Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Jak to się na tym forum pisze: pluskam. Ponieważ jest to wiersz z numerkiem dwa, więc przeczytałem, na wszelki wypadek, dwa razy;) Na razie !
Baba_Izba Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Cóż, jak to w życiu bywa, czasem trudno określić, co dobre, co nie tak, często okazuje się na odwrót. Skomplikowane są sprawy gdy w grę wchodzą uczucia. Zawsze kogoś boli, ktoś cierpi. ' byle nikt się nie domyślił prawdy' - wiele ma imion! Bardzo mi się podoba wiersz, jest w nim zawarta atmosfera niedomówień, dająca duże pole dla wyobraźni. Serdeczności - baba
Anna_Para Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Krzysztofie, dziękuję bardzo. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Babo, jestem wdzięczna, że zajrzałaś ponownie do tego tekstu. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Cezarku: Melduję wykonanie 1/3 zadania:) Buziaki, Para:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Cóż, życie nie jest proste, dobrze, że można się wygadać wierszem, a Ty Anuś potrafisz to, jak mało kto. Ściskam :)
Anna_Para Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Alicjo, dziękuję pięknie, wdzięcznie się kłaniam, pozdrawiam, Para:)
Marek_Petrykowski Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakiś kobieco-ekologiczy ten liryk - tak go zobaczyłem; dzień cały potrzebowałem by powstać gdy zawisłaś ponad pułapem jaskółek których współrzędne wziąłem do nawigacji nad dachami śmietników pęczniały piersi kubłów zagnieżdżonego wczoraj jako że był to dzień świąteczny zsunęłaś się tylko po ścianie z serii karabinu przejechał przystanek i wysiadło kilka skurczów na jedną stronę na popołudniową zmianę (...)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dobry wiersz chociaż smutkiem wyszywany z plusem:) Z serdecznie pozdrowieniem:)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Smutny acz piękny wiersz Pozdrawiam Aniu :)
Anna_Para Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 potrzebowałem całego dnia by powstać gdy zawisłaś ponad pułapem jaskółek których współrzędne wziąłem do nawigacji nad dachami śmietników pęczniały piersi kubłów zagnieżdżonego wczoraj jako że był to dzień świąteczny zsunęłaś się tylko po ścianie z serii karabinu przejechał przystanek i wysiadło kilka skurczów na jedną stronę na popołudniową zmianę (...) Świetnie piszesz, Marku. Inaczej Ci połamałam ten wiersz, ale jest piękny. Ale nie o tym, nie o tym... Dziękuję za plusik i ciepłe słowa dla wiersza. A jeśli mój tekst zainspirował Twój wiersz, który powyżej - o! To dla mnie zaszczyt. Para:)
Anna_Para Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Bolesiu, bardzo mi bardzo. Kłaniam się, wdzięczna za plusik. Para:)
Anna_Para Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zbyszku Drugi: tak, smutny. A jeśli do tego się podoba, jestem niezwykle rada:) Para:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 nie znają się i już albo zazdroszczą . Albo nie pasuje im ten zgrzyt w drugiej ... Ja dalej byłbym za zastępstwem . Jak już chcesz na black , to może : " a biała czarną owcą " ? " A biała czarny charakter " naprawdę SKRZYPI !!!! No , żeby już ta 1/2 ... :-)
Anna_Myszkin Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Krótko, bo późno: wiersz z cyklu trafiających w punkt - do mnie trafił za pierwszym czytaniem. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi