Alicja_Wysocka Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moją ciszę przegaduje czasem tykający zegar i tak we trójkę sobie żyjemy. Dzięki Nata, zawsze masz dobre słowo dla mnie :)
krzywy olek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 smaczniulek ciszajski, piszczochi... ups, co ja tu napaplałem ;( ;))))))))))))))))))) pozdr
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ci dopiero komentarz :))) dzięki.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 ale to fajne! cisza jest męcząca, ale i kojąca, moja Peelka spotyka ją nad rzeką, więc czuję w czym rzecz... bardzo zgrabnie, amen! pozdrawiam:))
innocenty_prędki Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 yyyy.mmm :) mhm:) uhu! huhu! hu! ... :) no! no! jak! - ...yyy:); ale...! , - hmm :) ojoj!ojoj!joj! :) ccy! . . ccy! :) AHA!! - no! ; - teraz zrozumiałem! :)) (zajęło mi to 26 minut! tyle tu siedzę! - od 11 tej:)) :pozdrawiam :) ......... edit: - ależ to pokręcone; no naprawdę ;))
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ożesz Ty, a nie Cię... Inocenty :)))
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za zrozumienie pozdrówki :)
marek_miros Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Wyraźny nastrój nakreślony prostymi słowami. Miło się czyta. Pozdrawiam i jak mówią: Do poczytania.
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Marku, do :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dygam lewą nóżką :)
Magda_Tara Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 gorzka czekolada z suszonymi malinami. gdybym była chłopcem.... a tak.... obrastam w tłuszczyk z Twoich wierszy buziaki, Alicjo gratuluję zachwycona inwersjami :))))))) niech żyją!!!!!!!! :*
Alicja_Wysocka Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaki tam tłuszczyk Madziu, mało piszę ostatnio. Cmok :*
Marek_Dziekan Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Sadzę, że Alicja Wysocka wyklęczy. Przyjemnie się czyta. Jestem ukontentowany.
Alicja_Wysocka Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co na to moje kolana? Dzięki :)
Rekomendowane odpowiedzi