Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Migrena   Cytrynowa syrenka   Mamuśka robiła pranie, a tato pod autem leżał, majstrował i coś przekręcał przez cały ten czas szczęśliwie.   Jak żółty i nowy byłeś, pamiętam cię, samochodzie, przed kinem mięśnie prężyłeś, ja odganiałam natrętów, co się oparli o ciebie.   Ja, niegdyś dziecina mała, zapach benzyny poczułam, tak piękny, nieoczywisty, i byłam tak bardzo dumna z rodziców, z siebie i z ciebie.   Główkę trzymałam wysoko, śnił mi się sen całe życie i nigdy później nie byłam tak dumna z mamy i taty, moja srutko z PRL-u.
    • @Poet Ka     bardziej bym się bał ludzi z Głównego Urzędu Bezpieczeństwa Rzeszy.   Heinrich Himmler i Ernst Kaltenbrunner - to kest to!   a Hitler?   dostał by dwa razy w japę aż by mu wąs odpadł:)      
    • Artysta rzeźbiarz z Lizbony Wykuł dziś dzbanek dla żony Jest pełen zachwytu Lecz dzbanek z granitu I waży gdzieś ze dwie tony
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - fajnie że swoje robi - dzięki za bycie -                                                                                    Pzdr.serdecznie.  Witaj - miło że czytałeś - dzięki -                                                              Pzdr. @Andrzej P. Zajączkowski  - @Adam Zębala - @Berenika97 @viola arvensis - @Posem - dziękuję  - 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...