Anna_Myszkin Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za wizytę, Grażynko. A ja sobie myślę, że skoro i tak mamy umrzeć, to dobrze, żeby nas zapamiętano, niekoniecznie dobrze - we wspomnieniach jeszcze chwilę pobędziemy tutaj ;) Pozdrawiam serdecznie :)
Alina_Służewska Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło, a "nietypowe" przyjmuję z przymrużeniem oka ;) Pozdrawiam :) nietypowe są twoje wiersze, oczywiste ! - mają własną duszę i charakter :))) do poczytania :)
Dyziek_ka Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Nie cierpię używać zwrotu Peelka. Dlatego przyjmijmy proszę, że piszę do autorki a nie do Ciebie osobiście. Poruszasz problem kobiety matki, polki, wychowawcy, kochanki, która wchodzi w te wszystkie relacje obciążona bagażem doświadczeń, ale także narzuconych ról tradycją. Świetnie przekazane zamiennie komunały ślepa kochanka, czy matka polka. Bardzo lubię Twoje pisanie, bo gmerasz nim w mózgu chroniąc przed zastojem, wnioski zostawiając czytelnikowi. Pozdrawiam
Staszek_Aniołek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 zespół sztokholmski czyli Abba... ;)
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło, a "nietypowe" przyjmuję z przymrużeniem oka ;) Pozdrawiam :) nietypowe są twoje wiersze, oczywiste ! - mają własną duszę i charakter :))) do poczytania :) Nie wiem, co powiedzieć, jak raz, bo nie widzę wyrazu twarzy ;) Na wszelki wypadek podziękuję :)
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo miło było przeczytać Cię, Dyziu, choć tym razem nie wierszem. Dziękuję i pozdrawiam :)
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z uwagi na wspólną (prawie), datę narodzin bardzo mu blisko do "mojego" ;) Pozdrawiam i dziękuję za czytanie ;)
Magdalena_Blu Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Wykaz cech branych pod uwagę na sądzie ostatecznym - tak mi się widzi:) Bo w sumie, czy tak do końca wiemy, co jest - czy też będzie, więcej warte w ogólnym rozliczeniu? W końcu - jeden diabeł:) Dobry wiersz - pozdrawiam:)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 gdzie diabeł miesza ogonem nudno nie jest, ani też dobrze... nienadgorliwa żona - fajne!:)) plusuje, pozdrawiam:))
Rekomendowane odpowiedzi