Pan_Biały Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 ostrzem słowa podtrzymuję językiem poprawność dopełniacza w strukturze koronki gasisz kolanami biodra język to pokusa zamykana za zębami już czas uchylić rąbka nowej gramatykipole obrodziło zbożem żniwa za pasem
sława_zaczek Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skoro żniwa, pora skosić :)))) dobry!!!
Pan_Biały Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skoro żniwa, pora skosić :)))) dobry!!! ups, poprawiamy:( dziękuję za czas i uważne czytanie pozdrawiam r
jacekdudek Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 taki męskowiosenny, wyczekiwany zza zimowych zakryć, ale może być lepszy - meskoletni, co pole to żniwiarz...pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Przeczytałam, za każdym razem zaskakujesz mnie nowym pomysłem na wiersz! Również podoba mi się sposób spojrzenia i wykopnanie. Serdecznie pozdrawiam - baba
Magda_Tara Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 podoba się, czytam sobie. rozerotyzowanie :)) buziak! :))
Anna_Para Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 No i tak ma być: nie bójmy się "dopełniaczówek". W dobrych wierszach czują się, jak rąbki gramatyki. Uśmiecham się, Rafale. Cieplutko, Para:)
Pan_Biały Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na razie woisna wyczekiwana;) dziękuję za czytanie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szukam nowych inspiracji a to daje inną formę dziękuję za czytanie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za czytanie przede wszystkim: pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dopełniacze to takie zło czasami konieczne dziękuję za czytanie pozdrawiam r
cezary_dacyszyn Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 gasisz kolanami biodra - świetne !
Eunicee Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Witaj :-) wybacz, że tak od razu, ale czy nie lepiej - ostrze słowa podtrzymuję językiem - ? Podoba mi się, jesteś wciąż sobą w pisaniu. Pozdrawiam :-)
Nata_Kruk Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 Co z tego, że "niefonetyczny", ale działa na wyobraźnię. To dobra pokusa. Pozdrawiam... :) PS.. faktycznie, jest ostrzem... ja czytałam ostrze.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 jak pora- to działać. odbieram absolutnie i wyłącznie erotycznie. a idąc tym tropem zamiast gasisz użyłabym wzniecasz, ożywiasz, stymulujesz, rozbudzasz... takie moje kudłate fanaberie. pozdrawiam:))
Pan_Biały Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki:) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. być może lepiej;) dziękuję za czytanie i komentarz:) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest ostrzem, owszem:) dziękuję za czytanie pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi