cezary_dacyszyn Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 o magdaleno magdaleno sponiewierany jestem weną i niech to piorun trzaśnie skrybię skrybię nie zasnę bzdur piszę stek za stekiem wyssałem rymy z matki mlekiem częstochowskie mniej krymskie a wakacje były rzymskie co z tego kogo to paranoi moich sto rudy jasiek blond małgośka żołądkowa była gorzka zgniłe gruszki kwaśne śliwki wszystkie wiersze robaczywki alfred nobel zaś niestety nie docenia traum poety i tak z jajem lecz bez jaj robię sobie ajajaj całkiem z siebie pośmiewisko we łbie kiełbie no i ślisko Wolin 09 III 2012
NOWA Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 A ja tam lubię czytać Twoje wiersze. Pozdrawiam:)
sława_zaczek Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 wesoło z jajem i dobrze, wszak palma odbije wkrótce :)) miłego Cezarku:))
Lilka_Laszczyk Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Do diabła z weną rzekł poeta... nie będzie mi tam jakś wena szeptała słów do uszek przygarnę z głowy to co jest wypełnię stos poduszek uspokojony pójdę spać a słowa spod pierzyny wyfruną jak spłoszony ptak nie zbudzą mi rodziny A wena niechaj idzie precz drzwi zamknę z głośnym trzaskiem i tak powróci jak ją znam najbliższym bladym brzaskiem Pozdrawiam wesoło Lilka
marek_miros Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 O rany! Jaki rozstrzepany. Aż zaplusuję. Powiedz tylko skąd ten tytuł.
Magda_Tara Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 daję plusa, że nie do mnie, a do mnie :))))))) Cezar lubię Twoje, za przeproszeniem.... jaja :)) wierszyk rozśmiesza i bawi w środę od rana. :)))))))
Baba_Izba Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 A wszystkiemu winna magdalena, może nawet magda i lena, we dwie łatwiej będzie im pododzić się z celulitem! Wiersz brzmi jak piosenka. Pozdrawiam - baba
sun Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Bardzo wesoły wierszyk CD, więc ja też się do Ciebie uśmiecham. :)))
Anna_Para Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Ale fajnie, wesolutko, z przymrużeniem oczka. No i nie wszystkie "robaczywki". Bałagan tu masz, aż miło! Plusiki i buziaki. Para:)
krzywy olek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 witam w klubie sponiewieranych;) wesoło i z jajem.. :))))) pozdr
Spółka Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 na jaja świąteczne ciut za wcześnie Czarku, ale na kobietę nie poradzisz. a na Magdaleny szczególnie - wiem coś o tym :(( to częste imię, imają się bzdury przy takim imieniu :) pozdrawiam S. +
Magdalena_Blu Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Ciekawe, czy to o moim cellulicie:) Wiersz z uśmiechem:) Pozdrawiam:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. te poważniejsze też ? Bo następny będzie prawie erotyczny ... ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie tam palma średnio raz na miesiąc ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo widzisz : one w którymś momencie bardziej skupiają uwagę na kosmetykach ( na sobie !!! :-( ... ) niż na facecie . Bo mają tę niedoskonałość ... Ja też chcę mieć jakąś - np . cellulitis poetycki ... To grzech ?
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To nie jest lekkość satyryczna . To najprawdziwsze fiu bździu - kiełbie we łbie ;-) Pozdrawiam :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja lubię Babęzjajami . Ale zaginęła w akcji - ubolewam nad tym faktem :-( Następny będzie o ... kobiecych biodrach - coś w tym klimacie , ale bez jaj . Akceptujesz pro - pozycję ?
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Magdalena przede wszystkim by dopasować do weny , ale niejaki Vox coś tak kiedyś wyśpiewywał . Niemniej cenne spostrzeżenie : Magda , Lena , może nawet Magdalena Blu ... No tak - Vox , i ... brzmi jak piosenka . Zgadza się ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaiste : wierszyk ...
Rekomendowane odpowiedzi