NOWA Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 przyszła baba do doktora i tak mówi: jestem chora doktor na to: babo chora niech koperta będzie spora bo uważa, że to wiecie zdrowie jest najdroższe w świecie
Jacek_Suchowicz Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 dzisiaj baba u doktora co to znowu pani chora głośniej prosze bo nie słyszę pani mówi że ma chcicę tu eskulap się nabzdyczył wstał zza biurka no i krzyczy ja to nie mam kompetencji pani musi do agencji rozryczała się babina bo to przecież nie jej wina lekarz już się uspokoił wyjął z biurka flaszkę coli teraz chyba was zaskoczę chwycił pióro no i bloczek coś pomruczał sobie jeszcze i bazgroli na recepcie przed zaśnięciem zimna cola oraz dawka bromu spora tu u baby łzy na twarzy sok z żurawin mi się marzy
NOWA Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. babo chora ty na chcicę tej choroby ja nie widzę chyba płacić chcesz w naturze lecz wyzwanie jest zbyt duże dla mnie ważna tylko kasa wolę z żoną być na wczasach nie chcę baby co choć chora zbałamucić chce doktora Dziekuję Jacku, że zajrzałeś, miło mi. Pozdrawiam serdecznie:)))
Sylwester_Lasota Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 z naszą, babo, służbą zdrowia, każdy tutaj ci to powie, by chorować, trza mieć zdrowie. no i jeszcze na okrasę, spory zapas w sejfie kasy, pozdrawiam :)
Lilka_Laszczyk Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 babo, babo zdrowiej szybko jadaj tylko ryżyk z rybką nie pal, nie pij, nie używaj wtedy długo będziesz żywa a doktorów wszelkiej maści by się chronić od zapaści omiń zawsze łukiem szerszym będziesz żyła w stresie mniejszym Pozdrawiam z usmiechem Lilka
Emmka_Szlajfka Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 przyszła baba bez koperty i dylemat miała wielki jak zapłacić doktorowi i nie stracić przy tym...głowy doktor prosi za kotarę baba ufa mu na wiarę brak mamony tutaj dźwignią a zapłatą - to libido. samo życie. taka, prawda: masz kasiorkę masz opiekę, wesoło pozdrawiam:))
NOWA Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Dziekuję wszystkim za miłe, wesołe odwiedziny i wierszyki. Pozdrawiam serdecznie:)))
anna_rebajn Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Wiersz tak dowcipny, że sam się prosi o dopisek :-))). Pozdr, ciepło. A pomyślała baba chwilę grosza nie dam póki żyję ozdrowieję jeśli trzeba jeśli umrę to nie biedna dziś na grobie kwitną bratki no a doktor? ten się martwi że przykładem baba świeci nie na chwilę lecz na wieki
NOWA Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie Ci wyszło Aniu, wesoło i z humorem, szkoda by było nie dopisać. Dziekuję. Pozdrawiam cieplutko:)))
Ewa_Kos Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Tyle już o tej babie się mówiło, że każdy ma swoje zdanie, ale fajnie, że napisałaś o tym :) Zobacz jaki jest odzew:)) Serdecznie pozdrawiam. Posyłam buziaki i plusa:) E.K.
NOWA Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha,ha śmiesznie, dziekuję Staś i serdecznie pozdrawiam:)))
NOWA Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo dziękuję serdecznie za miłe słowa i równie serdecznie pozdrawiam:)))
Oxyvia Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Taaa... Nie wiadomo: śmiać się czy płakać?...
Bolesław_Pączyński Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 cała prawda:) przyszła baba do lekarza kwęka stęka i biadoli czy pan sobie wyobraża w krzyżu mnie tak mocno boli lekarz chrząknął oddech złapał wszak był to już człowiek stary i za uchem się podrapał wcisnął mocniej okulary przepisał jej smarowanie dobry balsam proponował w jej oczach zyskał uznanie odpowiednio ją skasował z pozdrowieniem:)
NOWA Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxi, bo nie wiem , czy śmiać się , czy płakać nad moim wierszykiem, nad babą, czy nad naszą służbą zdrowia? Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, Bolku cała, śmieszna prawda, jak zwykle wesoło z Tobą. Pozdrawiam z uśmiechem :)))
Oxyvia Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxi, bo nie wiem , czy śmiać się , czy płakać nad moim wierszykiem, nad babą, czy nad naszą służbą zdrowia? Pozdrawiam serdecznie:))) A nie, nie nad Twoim wierszem! Chodziło mi o służbę zdrowia, niestety. O temat, któy poruszasz. Wcale on nie śmieszny, chociaz podany lekko i satyrycznie. :-)
NOWA Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxi, bo nie wiem , czy śmiać się , czy płakać nad moim wierszykiem, nad babą, czy nad naszą służbą zdrowia? Pozdrawiam serdecznie:))) A nie, nie nad Twoim wierszem! Chodziło mi o służbę zdrowia, niestety. O temat, któy poruszasz. Wcale on nie śmieszny, chociaz podany lekko i satyrycznie. :-) Cieszę się Oxi, że to tylko o służbie zdrowia. Oczko ;-))
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to jest dobre :)))
Spółka Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 uśmiecham się z rana i pozdrawiam S.
Rekomendowane odpowiedzi