Spółka Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 co na obiadek, kochana muzo? dwa wiersze i prozy kawałek. nie dam rady, za dużo - proza smaczna, a wiersze wspaniałe.wylizałeś słowa jak pudding z miseczki. degustując, proszę o kawę w aromacie czekolady i pragnień. a tu proza rubaszna: ja - panierowane rymy. ty - puentę, bo lekko kwaśna sokiem z cytryny. ;)
Oxyvia Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Fajne to, lekkie i o smakowaniu poezji - niewiele jest wierszy o czytaniu wierszy. :-)
Marusia aganiok Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Uwielbiam sok z cytryny!!!Jakoś tak zabawnie poskładane, co wcale nie znaczy, że sensu brak.Podoba się i to jak:)) Pozdrawiam:) Ma.
Magda_Tara Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 leciuchno, radośnie o pisaniu i czytaniu pisania. podoba się bardzo. pluskuję i pozdrawiam :)) środowo.
sława_zaczek Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za -baw- mnie , nie-dziel mnie:)):p i mnie sie podoba lekkośc twojego pióra Spółeczko:))
Rihtik Stempelek Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Ach to tak spółkujesz lub spółkujecie z muzą... Jak czytać to dobrze na tym wychodzisz lub wychodzicie. Ale jej to wiersze czy twoje lub wasze? ;)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 mniam, mniam:), smaczne było! dokładkę proszę! kawa- wielce aromatyczna! pozdrawiam:))
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 no, czyta się, nie powiem :)
Baba_Izba Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Oryginalnie, lekko, jak dotknięcie Muzy! Pozdrawiam serdecznie - baba
Nata_Kruk Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Szkoda, że dzisiaj nie niedziela.. ;) ale tutaj.. nie- dzie -lę.. czytam całość z uśmiechem za pomysł... (po)proszę o kawę w aromacie czekolady i pragnień Podoba mi się pomysł i wykoanie. Pozdrawiam... :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Małam poczytać jutro, ale wolę dziś, w całości zasmakować :) Pozdrawiam, Grażyna. :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 początek pominę , cztery ostatnie wersy kupuję ;-)
Spółka Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję. pozdrawiam S.
Spółka Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) dziękuję Oxyvio serdecznie. pozdrawiam S.
Spółka Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D dziękuję Marusiu (za chwilę zginie Jołki-Połki, po raz 80ty... żal ;(() pozdrawiam. S.
Spółka Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję serdecznie S.
Spółka Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za -baw- mnie , nie-dziel mnie:)):p i mnie sie podoba lekkośc twojego pióra Spółeczko:)) dziękuję, Sławo serdecznie S.
Spółka Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moje, twoje, wasze, nasze, co tam! najważniejsze, że przypadł do gustu. :)) S.
Rekomendowane odpowiedzi