Anna_Para Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Lilko Laszczyk: Ja i mój wiersz dziękujemy za uznanie:) Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Krafcie: Dzięki za podobasia, również cieplutko pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Krysiu Tereso: Bardzo mi bardzo. Kłaniam się wdzięcznie, pozdrawiam, i jasne, że cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Leno2: Witaj w moich wierszach. Dzięki piękne. Pozdrawiam cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Dawnieju: -"młode" - dotyczyć miało światła, ale nie dotyczy. Poprawiam:) - skopek był suchy, po napełnieniu jest suty! Zostawiam. - w "Balladach kalekujących" Leśmian leciał gorszymi garbusami! Że też muszę się z tego tłumaczyć! - przecinek też jest dobrze, no, a może go nie być. O! I że jak? Że X. i "wymiona"? To nieładnie? Hmmmm, zasmuciłeś mnie, Dawniejku. No to poprawiłam:) ThX.
anna_rebajn Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Widać Aniu, że cudownie bawisz się słowem. Język jest u ciebie tak plastyczny, że potrafisz z niego wydobyć co tylko dusza zapragnie. Po prostu miło przeczytać. Pozdr. A
Anna_Para Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Anno Rebajn, dziękuję, wdzięcznie się uśmiecham, pozdrawiam, Para:)
Rihtik Stempelek Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Ważyłem się na moim facebookowym profilu zamieścić link do twojego zaleśmianowanego wiersza i niniejszym przekazuje słowa podzięki za estetyczne doznania jego czytelniczki, do których się przyłączam.
Anna_Para Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Stempelku, bardzo mi miło. Pozdrawiam, Para:)
efemeryda2 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Pięknie się snuje światłocieniec i na przyjaznej osnowie dnia ni to prawdziwy ni odmieniec swą finezyjną opowieść tka Bardzo, bardo mi się podoba, stąd pozdrawiam i plusuję
Anna_Para Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Efemerydko, dziękuję pięknie, cieplutko, Para:)
szarobury Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Pięknie, hipersubiektywnie jak często u Ciebie Anno, oczywiście wzbogacam moją kolekcję ulubionych pozdrawiam z ciepłymi promykami marcowego słońca :)
Anna_Para Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 A co powiesz na zmiany? Jest lepiej niż w Warsztacie? Cieplutko, Para:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 wytrysnął mlekiem z pary ramion ... , a właściwie miodem z Pary dłoni ;-) Kolejny wiersz rzecz jasna - taki przytulny jak na chłodne dni . Coś w nagrodę : .youtube.com/watch?v=b8266Rn6RQE Miłego odbioru :-)
Anna_Para Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Cezarku, dziękuję pięknie, pozdrawiam cieplutko, Para:)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 coś się dzieje: zniknęły cycki znaczy wymiona lecz uzdrów rytm nrazie kona pozdrawiam Jacek
Anna_Para Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Jacek - placek na oleju, mama krzyczy... ;))))))))))))))))) Albo pokaż, gdzie jest nierówno, albo Ci ułożę jeszcze głupszy wierszyk! Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Babo Izbo, bardzo mi bardzo. Przepraszam, że przeoczyłam Twój komentarz:) Pozdrawiam cieplutko, Para:)
bazyl_prost Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 kąpie się w tobie, gdy nie słyszysz. -to podchodzi pod paragraf: "kradzież pod nieobecność"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Dyziek_ka Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Aniu w podzięce rymośmich na Twoje ręce czasami wszystko idzie w Parze Ani cienie z mgłami zapisane pięknie nie rażą bliskie mgły kroplami zakrzepłe a cienie jak wierne psy łażą wbrew przeciwieństwu zdarzeń czasami wszystko idzie w parze potop Noe zwierzęta na arkę wpuszcza włażą po trapie byczek z młodą krową żyraf przy żyrafie jeleń ze swą szefową Noe po, po du..głowie się drapie i mówi w ichniej gwarze wbrew przeciwieństwu zdarzeń czasami wszystko idzie w parze
Rekomendowane odpowiedzi