Marusia aganiok Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 piękny dom w wyobraźni prawie zostawił przymus zdobycia środków na spełnienie napisałam ci że wierzę w twoją moc a zemsta zostanie spalona zanim narobi bałaganu tęsknota uniesiona ponad robi coraz mniejsze wrażenie już nie staram się uciekać w przypadkowym miejscu może nam być lepiej niż w pięknym domu na niby
Magda_Tara Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 brawo, Aganioku! zarudziłaś i wzruszyłaś puentą. buziaki! :))
teresa943 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 w przypadkowym miejscu może nam być lepiej niż w pięknym domu na niby przemówiło!!! serdecznie pozdrawiam, Marusiu :)) Krysia ps literówka w "napisałam"
maria_bard Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Mam wrażenie, że rozmawiasz sama ze sobą. Marzycielka z realistką, słabsza z silniejszą. Puenta jest nadzieją. Podoba mi się. Pozdrawiam. Elka.
HAYQ Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 A to ussyryjskij striełok, znowu na froncie? Ustrzeli tygrysa, odda na złom, będzie na dom ;) Jestem dobrej myśli Aganiok. Pozdrawiam :)
Spółka Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 podoba się wiersz, Marusiu. pozdrawiam S.
Marusia aganiok Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak mi się dzisiaj zarudziło:)) Stale tak nie mam.:)Dziękuję i dziękuję:) posyłam buziaki. Ma.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 nie twórzmy mitów a chwile ze sobą pozpostają ładnie pozdrawiam Jacek
Emmka_Szlajfka Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 "sam ze sobą na sam najlepiej się mam ze sobą na sam.." czasem tak trzeba, zadumać, pomarzyć, pogadać z kimś mądrym, czyli własnym JA. melancholijnie pozdrawiam:))
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 fajne :), dam Ci plusa :) pozdrawiam
Marusia aganiok Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. literówka poprawiona - widać wzrok zawodzi:)Dziękuję bardzo za miły koment. Serdecznie pozdrawiam:) Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ooo! dziękuję za plusa:) i za czytanie:) Posyłam serdeczności! Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze myślisz, chociaż bywa, że to własne "ja" rozkapryszone jakieś.Baaardzo, baardzo dziekuję i pozdrawiam:)) Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za "ładnie". Serdecznie pozdrawiam:)) Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jejku jak mi się podoba ten komentarz, a już ta zamiana złomu na dom to rewelka:))) Bardzo dziękuję:) Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. baaardzo dziękuję za podobanie:)) Pozdrawiam sedecznie:) Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze ważna jest nadzieja i bardzo mi miło, że pomyślałaś podobnie:)) Ciepło pozdrawiam i miłego wieczoru:)) Ma.
deszcz On Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 mam nadzieję że marzycielka wygra .... realista zostanie na chwilę ... pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Także czytam to, jako rozmowę samej ze sobą... "już nie staram się uciekać w przypadkowym miejscu może nam być lepiej niż w pięknym domu na niby" To prawda, z tym przypadkowym miejscem, plus to, co pomiędzy wersami... ładnie. Pozdrawiam... :)
Marusia aganiok Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję i pozdrawiam:)) Ma.
Rekomendowane odpowiedzi