Don_Kebabbo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zeszłej nocy po raz n-ty Śniły mu się drzwi i klamka Do mieszkania tej walniętej (Puk, puk - o tam) nimfomanki Dzisiaj u niej za oknami Tylko szpetne są firance A on i tak roztrzepany Jak gołąbek na asfalcie
Magdalena_Blu Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2012 Dobre i sprawne, jak zwykle zresztą. Nie wiem tylko gdzie Pan schował punktację, nawet nie wiedziałam, że jest taka możliwość:) Pozdrawiam.
Don_Kebabbo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie "Pan" tylko kebab, czy jakoś tak - doliczyłem się już trzech siwych włosów, ale przy zakupie piwa w nowym miejscu jeszcze mnie o dowód pytają (w tym roku już raz się zdarzyło:)). A punkty? Wymieniłem w markecie na patelnię ;)
Magdalena_Blu Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niech będzie Kababie:) Myślę, że z patelnią to dobry interes, a co do trzech siwych włosów - zazdroszczę:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 zacząłem zbierać słówka ;-) Ale Tobie i tak nie dorównam :-))
Don_Kebabbo Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niech będzie Kababie:) Myślę, że z patelnią to dobry interes, a co do trzech siwych włosów - zazdroszczę:) Interes nienajgorszy - może uda mi się jeszcze jakiś smakowity wierszyk dzięki niemu wysmażyć ;)
Don_Kebabbo Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdy brak słów nie pytaj, dlaczego przeklinam ;)
JacekSojan Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdy brak słów nie pytaj, dlaczego przeklinam ;) poecie brak słów?!? cóż to za poeta...?
Don_Kebabbo Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdy brak słów nie pytaj, dlaczego przeklinam ;) poecie brak słów?!? cóż to za poeta...? Śmieć wiatrem miotany, a czasem poeta Co umie w przybłędzie zobaczyć czasownik
Rekomendowane odpowiedzi