Ran_Gis Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 noworoczny dzień dudniące ogłuchłe miasto dochodzi do siebie na gzymsach w śpiących do południa skurczonych gołębiach stygnie obłęd i nawet ciche uderzenie w klawisz laptopa by to opowiedzieć rozsadza mózg jak kilowa petarda jest cicho debile zapadły w krótki sen za chwilę świśnie pierdyknie na nowo z Nowym..
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Moja suczka ledwo dyszy.
Ran_Gis Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 -moje rybki wiszą pionowo i łapią powietrze..
Leokadia_Koryncka Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Rzeczywiście kretynów. Mój Atos przyczołgał się z kojcem pod drzwi i do rana dygotał. Szkoda zwierząt, szkoda ludzi, którzy przez głupotę stracili dach nad głową.
Wściekły Azot Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Huczna radość sylwestrowa to bez wątpienia oznaka nachalnego pochodu cywilizacji śmierci. Dlaczego o północku nie korzystać z tak doniosłej, tak specjalnie skrojonej na takie okazje "minuty ciszy"? Dlaczego nie czuwać u świec, potem procesjować się z proboszczem dookoła plebanii i na koniec zamienić sobie te karygodnie musujące wina w wody i milczkiem moczyć nogi po ranne zorze, może przy dźwiękach kantat albo chrapania sąsiadów?
Grażyna_Kudła Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Ciekawo czego było za dużo??? :)))) Nie wymiękaj, mózg się zregeneruje do... następnej okazji! Ja kładłam się spać trzeźwa, a wstałam... przewrażliwiona na hałasy :))) Pozdrawiam, Ranie, już nie drażni Cię stukanie? :)))))))))))
Leokadia_Koryncka Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Już komentowałam, przyszłam zaplusić :) Zdrowia, Ran
Ran_Gis Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 > Leokadia Koryncka -oj szkoda szkoda podwójnie pozdrawiam ! Ran
Ran_Gis Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 > Wściekły Azot -naskraplałeś Azocie plastyczny obrazek i dzięki ! ale czyś głuch.. czy nie- ogłuch.. na to wszystko - trudno powiedzieć. pozdrawiam z Nowym Ran .
Ran_Gis Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 > Grażyna Kudła -dzięki Grażyna za wsparcie ! i dozdrawiam na cały Nowy. Ran
Ran_Gis Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 > marek miros -no nawet Alcatraz.. zażyłem. dzięki za czytanie i pozdrawiam ! Ran
Rekomendowane odpowiedzi