Bolesław_Pączyński Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Moja żona to mi zrzędzi że co dzień przy komputerze ja jej mówię niech nie ględzi, jeszcze nie czas na pacierze. Gada- co tam znowuż piszesz, jest już późno czas na spanie tak mocno nie wal w klawisze, takie babskie czcze gadanie. -Czego siedzisz znów po nocy do pracy masz jutro rano, znów narzeka i znów psioczy i codziennie jest to samo. A ja tylko klikam sobie tu coś wpiszę, tam zrymuję i czy ja coś złego robię że po kompie spaceruję. Luz mam za to przy weekendzie, człowiek rankiem się nie budzi, surfuję po kompie wszędzie i małżonka nie marudzi.
Nessa Isilra Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Nie dziwie się żonie.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 nie ma co się dziwić żonie, że jest niezadowolona chciałaby się poprzytulać z komputerem jest zdradzona:) www.youtube.com/watch?v=-VWVPPvyWo4&feature=related pozdrawiam:))
Magda_Tara Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 :)))))) zmień klawiaturę na cichutką. fajny wierszyk, standard komputerowych relacji z bliskimi :D buziaki, Bolku. :))
Wilcza Jagoda Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 kiedy będziesz klikać cicho to i z baby wyjdzie licho ale będzie milej, wierze, kiedy ją przytulisz szczerze :)) pozdrawiam BOlku!!!
Bolesław_Pączyński Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Także nie jestem zdziwiony, zostawiam bez apelacji bo po to są przecież żony, mają zawsze więcej racji. Pozdrawiam-:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za miły wierszowany komentarz-:) Czas dla żony oczywiście, uczucie do niej nie gaśnie, Ona pierwsza na tej liście a komputer-kiedy zaśnie-:) Serdecznie pozdrawiam-:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi że Ci się podoba taki z humorem, dziękuję mam i cichutką klawiaturę-:) Stukam cicho w klawiaturę nie zakłócam w domu ciszy, kobieta ma tą naturę, choć nie słychać ale słyszy-:) Pozdrawiam cieplutko Magdaleno:-)))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za miły komentarz wierszem-:) Żona przy telewizorze nie przeszkadzam jej broń Boże Ona przerzuca kanały ja wlepiam w komputer gały-:-) Pozdrawiam serdecznie Jagodo:-))
Marusia aganiok Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 bardzo fajny.Dużo ludzi się skarży że komputer tyle może zastąpić; ale pewnie tak musi być i wierszyk na czasie:)) Bardzo ciepło pozdrawiam:) Ma.
Ewa_Kos Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 żona chodzi żona gdera bo nie lubi komputera:))(?) wierszyk prawie zabawny, bo poprowadzony lekko, ale ma w sobie dużo prawdy nie zawsze "akceptowalnej":P Pozdrawiam Bolesławie:) EK.
Oxyvia Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 A ja, Bolku, Cię rozumiem, bo bez kompa żyć nie umiem, ale wiedz, żem jest zazdrosna, iż ma kto Cię słowem chłostać! Pozdrówka i życzę dalszej,niegasnącej miłości między Małżonkami! (Nawet ze scenami zazdrości o komputer!). :-)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Marusiu za miły komentarz-:) Przez komputer zniewoleni co za czasy Boże drogi, wirtualnie zakręceni, nieomalże jak nałogi. Z serdecznym pozdrowieniem-:)))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za odwiedziny i miły wpis-:) Ona chodzi, Ona gdera że komputer czas zabiera, denerwuje się kobieta gdy w ogóle nie ma neta. Serdecznie pozdrawiam-:)))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach dziękuję Ci Oxyvio słowa Twoje mnie nie dziwią bo mi też bez komputera, czegoś brak-coś mi doskwiera-:) Także życzę Ci najlepszego i cieplutko pozdrawiam-:)))
HAYQ Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jedną miał… chorobę Wiesław, googlał rok, zapomniał czemu. Prócz sklerozy, wrósł był w krzesło - przestał siusiać (z krzesłem nie mógł). Rozwiązania szuka biedak, myśląc: dojdzie do rozwodu, żona krzesła zniszczyć nie da, prędzej utnie... (i jest powód). (tu przypomniał sobie, że miał chorobę, może… dwie?) ;) Pozdrawiam
Bolesław_Pączyński Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jedną miał… chorobę Wiesław, googlał rok, zapomniał czemu. Prócz sklerozy, wrósł był w krzesło - przestał siusiać (z krzesłem nie mógł). Rozwiązania szuka biedak, myśląc: dojdzie do rozwodu, żona krzesła zniszczyć nie da, prędzej utnie... (i jest powód). (tu przypomniał sobie, że miał chorobę, może… dwie?) ;) Pozdrawiam Szkoda mi tego Wiesława bo zołzowata ta żonka dla niej krzesło albo ława, ważniejsza od jego członka. Lecz szczęśliwie się skończyło, Wiesiek jest już na kuracji bo coś w kompie się spieprzyło i uniknął zaś kastracji:) Z pozdrowieniem.
Oxyvia Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jedną miał… chorobę Wiesław, googlał rok, zapomniał czemu. Prócz sklerozy, wrósł był w krzesło - przestał siusiać (z krzesłem nie mógł). Rozwiązania szuka biedak, myśląc: dojdzie do rozwodu, żona krzesła zniszczyć nie da, prędzej utnie... (i jest powód). (tu przypomniał sobie, że miał chorobę, może… dwie?) ;) Pozdrawiam Szkoda mi tego Wiesława bo zołzowata ta żonka dla niej krzesło albo ława, ważniejsza od jego członka. Lecz szczęśliwie się skończyło, Wiesiek jest już na kuracji bo coś w kompie się spieprzyło i uniknął zaś kastracji:) Z pozdrowieniem. Jesteście niemożliwi! ;-DDDDD
NOWA Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Widzisz Bolku ile radości dostarczyłeś wszystkim, a wystarczył zwykły wierszyk o tym jak jest. Bardzo fajnie. Pozdrawiam:)))
Marek_Dziekan Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ech kobieta, to tylko kobieta, czepiasz się Bolesław a na to lekarstwa nie ma, chyba, że poezji wściekłe kły...
Rekomendowane odpowiedzi