Lady_Supay Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 rzekłam nibysłowem - pójdź ku mnie i brzegi moje wezbrały pomyślałam - tak być może litery padły do stóp złóż mnie całą rozbierz rozkmiń rozszyfruj nie pomiń kropki ni frazy zahacz o duszę o_cal panosz się w rozdziałach zdania rozpychaj łokciami niech grzbiet faluje od nabrzmiałych słów tylko mnie zrozum tylko
adam hoff Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Temperatura wiersza jednoznacznie wskazuje na to, że chodzi o bestseller :)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Tak bez "dysertacji ". Cholernie mi się podoba:) (przepraszam za "ch")pozdr
H.Lecter Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 Nie uważa pani, że zestawienie nobliwego "pójdź ku mnie" ze slangowym "rozkmiń", wprowadza pewien dysonans ?
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 Panoszę się, wirtualnie, niestety. CCC.
hubertk Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - powiedziała Doda do Radzia.
pathe Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 a mi się widzi ta gra słów z różnych kultur;) i tak sądzę że jest celowa
Rekomendowane odpowiedzi