Anna_Myszkin Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 zjadłam kopiec ostryg i bukiet lubczyku - nadal nic nie czuję do ciebie, chłopczyku. banan z czekoladą, ni smukłe szparagi w parze z awokado cudów nie zdziałały. zgasiłam żar chili szampańską truskawką - wdarłeś się przez trzewia natarczywą zgagą. obcą rybą fugu z listkami selera ni suszi z algami zmysłów nie otwierasz. mam od przekarmienia wzdęcia oraz dreszcze, a przez kurtuazję nie wspomnę, co jeszcze. furtka przez żołądek nie działa, jak trzeba - wybacz, ale nie tknę specjalności szefa. poczytałeś o miłości na męskim portalu, uwierzyłeś, że ją zwabisz swoim gotowaniem. przyjmij radę od kucharki starszej nieco stażem: musisz poczuć się kochanym, by być jej kucharzem.
NOWA Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 A mówią, że przez żołądek do serca. Apetycznie o nieudanej miłości, tak odbieram. Puenta super. pozdrawiam:)))
Ela_Ale Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Chciano ją sprytnie podejść! O, kusicielu! A mówią, żeś ty kobietą! Pewnie jednak za fajny nie był ten absztyfikant, bo ona go wyraźnie nie chce. Odczuwam kpinki z internetowych "poradników dla zakochanych".... ;). Fajnie się czytało, Myszkino droga. Uścisk. Elka Wciąż Czekająca Cierpliwie :).
Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 poradniki często mają się nijak do prozy życia. tyle afrodyzjaków, aż mnie zemdliło. nie zadziałają żadne, kiedy nie ma iskry i chemii... a lubczyk? najlepiej smakuje w rosole:) przaśnie, bez fanaberii, pozdrawiam:))
Spółka Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 zabawna satyra na pozmieniane role, na dostosowywanie się do poradnictwa, a nie współudział w partnerstwie. uśmiecham się, Anno i pozdrawiam S.
Oxyvia Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Fajne! Podoba mi się! ;-))) W sumie żal mi tych chłopów - nie wiedzą, kim mają być, jacy mają być, czego się od nich oczekuje... Zagubieni są i nie ma dla nich nowych ról, a stare nie zdają już egzaminu. :-(
Magda_Tara Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 oj, Myszkino, ależ żeś wybredna!!!!!! :))))))))))) a ja wolę gadanie od jedzenia, więc rozumiem Podmiotkę. co tam jakieś dziwolągi na talerzach! SZKODA CZASU! buziak!
eliza2 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 zgrabnie, dowcipnie z fajną puentą:)
sun Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Dobrze się czyta, zabawne, przeca nie tylko o spożywkę rzecz się rozbija. Pozdrawiam ciepło.:))
Dawid Rt Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Urzekająca kulinarno-fizjologiczna część wiersza :) Końcówkę bym jeszcze "podkręcił" - pierwsze dwa wersy ostatniej strofy. Podoba się. Pozdrawiam Aniu
Biała Lokomotywa Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Chłop się starał, góra żarcia:) Coraz bardziej się przyzwyczajamy, że na wszystko jest pigułka, wystarczy łyknąć, albo postąpić wg przepisu i już. Czasami się nie da - stąd zgaga i odbijanie. Dobra obserwacja z rytmem i rymem, mnie takie nie wychodzą, więc tym bardziej się podoba:) Pozdrawiam:)
Agata_Lebek Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zabawiłaś rarytasami nieziemsko, ale i tak najlepsze przychodzi w domysłach ;)) Magik i "Miszczu" z Ciebie Myszkino ;)) Błyskotliwie z dużą dawką świetnego poczucia humoru, prosto, czytelnie i puenta jak trza :))
Anna_Para Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 Fajne to jest, Myszkino. Uśmiecha mnie ten wiersz. Pozdrawiam, cieplutko, Para;)
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2011 wędkuje , gotuje ... co nam jeszcze zaserwuje ?
Anna_Myszkin Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Bardzo dziękuję wszystkim, którzy zajrzeli i, mam nadzieję, odeszli stąd z uśmiechem. Pozdrawiam ciepło :)
Rekomendowane odpowiedzi