Ewa_Kos Opublikowano 25 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 / lubię koty - są jak ciepło falujące przyjaźnie bywa że wracają nie takie same i niekoniecznie ciepłe/ natrętne myśli niezmiennie zajmują to samo miejsce już nie walczę o ciebie jest coś silniejszego ode mnie nadzieja nagle umarła a ty jesteś za tęczowym mostem tam jest kocie niebo troska o ciebie zajęła wszystkie wolne chwile nie udało się oszukać przeznaczenia biegaj kotku już nie będzie bolało
janusz_pyzinski Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 kocie niebo też jest piękne pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 przytulam Ciebie i wiersz. :))
Ela_Ale Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Sama słodycz. Puchowa i różowo-biała...smutnawa. Serdeczności. Elka.
złamane skrzydło Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety nie udaje się ono jest ponad nas!!!! ponad wszystko!! a Tosia i Lady mają swoje światy za tęczowym mostem cmook Kosy w nosy!!! Ważna teraz jesteś TY!!!! KOsie, zdrowiej i miej sie dobrze! trzymaj sie ciepło!!! mam szczupaka!!! 2 kg, dla ciebie przybywaj!!!!
Bolesław_Pączyński Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Miły i ciepły wiersz też z domieszką smutku, lubimy tych swoich czworonożnych milusińskich i dobrze że się o nich pisze, niestety bardzo boli gdy ich tracimy wiem to po sobie. Serdecznie pozdrawiam.
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "już nie walczę o ciebie" - tylko "nie przywykaj" do tej myśli droga "peelko". To kolejny wiersz ,w którym widzę rezygnację.Kup Arę ,one żyją cholernie długo:) pozdr
Ewa_Kos Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś w tym jest.Serdecznie dziękuję za wizytę i pozdrawiam:)) E.
Ewa_Kos Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "już nie walczę o ciebie" - tylko "nie przywykaj" do tej myśli droga "peelko". To kolejny wiersz ,w którym widzę rezygnację.Kup Arę ,one żyją cholernie długo:) pozdr No tak wyszło. Z tą "arą" masz sporo racji, tylko ja nie lubię ptaków w klatkach. Dziękuję za koment i pozdrawiam:) E.
Ewa_Kos Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Każdy z nas kogoś stracił i wiadomo, że trzeba się z tym pogodzić, chociaż na początku bardzo boli. serdecznie pozdrawiam i dziękuję:) E.
Ewa_Kos Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety nie udaje się ono jest ponad nas!!!! ponad wszystko!! a Tosia i Lady mają swoje światy za tęczowym mostem cmook Kosy w nosy!!! Ważna teraz jesteś TY!!!! KOsie, zdrowiej i miej sie dobrze! trzymaj sie ciepło!!! mam szczupaka!!! 2 kg, dla ciebie przybywaj!!!! Myślę o przyjeździe i cieszę się. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję. Zadzwonię i się umówimy ok? E.
Ewa_Kos Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za róż z bielą, jakoś tak się porobiło. Serdecznie pozdrawiam:) E.
Ewa_Kos Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, bardzo dziękuję i pozdrawiam:) E.
Waldemar Talar Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Witam serdecznie mimo późnej pory - miło i przytulnie i troszkę smutno - ale razem bardzo ciepło . Lubie zwierzęta - mam w domu żółwia od maleńkości - a teraz ma już piętnaście albo dopiero lat - teraz urósł i muszę zamienić akwarium na akwen ... A tak serio to fajna sprawa mię przyjaciela . pozd.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 taak, podobnie jak psy, koty też mają tęczowe mosty i swoje niebo..., tak to jest niestety, że nasi pupile żyją krócej... ciepły, ładny wiersz, pozdrawiam:))
Pan_Biały Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 trochę namnożyło się zaimków, ale czego nie robi się dla domowników;) w każdym razie przeczytałem pozdrawiam r
teresa943 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Ewo, czytam ten wiersz wieloznacznie - od zewnątrz smutek po stracie ukochanego zwierzaka ale od wewnątrz ogromna tęskonota za kimś, kto zgodnie z przeznaczeniem odszedł do wieczności; Peelka boryka się z samotnością i wciąż nie może odzyskać równowagi, nabrać dystansu do smutnych przeżyć - oj, znam to aż za dobrze z autopsji! trudno było ale się pozbierałam, czego z serca życzę Peelce :) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Ewa_Kos Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Ewa_Kos Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wim o zaimkach:) bardzo dziękuję za czytanie.Pozdrawiam ciepło:) E.
Ewa_Kos Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za bardzo ciekawy komentarz. Serdecznie pozdrawiam:)) E.
Rekomendowane odpowiedzi