Dorota_Jabłońska Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 dziewczęta, kobiety... różowe anioły... i przeciąg z powodu pierścionka :) www.youtube.com/watch?v=MBH-QbN5BcQ&ob=av2n :)
Lübow Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Dorota, a kuku... ? Teraz całkiem muzyczny świat i zmiana brzmienia... :) bongo... www.youtube.com/watch?v=DvQ5o50CPxU
Lübow Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Jutro mi dasz zamiennik do tego pierścionka i przeciągu, bo klapa... zastrzeżone u mienia... ale już za wysiłek szukania dodatkowej opcji zaśpiewam Ci kołysankę... zatem lulamy już, capito? haha :) www.youtube.com/watch?v=TptcgrJztyw&feature=related
Dorota_Jabłońska Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ojej!! Za ten zaśpiew powinnam pojechać do Twojej Landii i podziękować Ci osobiście! Przy okazji przekonać się, kto zacz? :) póki co, daję oczywiście zamiennik: www.youtube.com/watch?v=OhIyARvvpVQ (Maria Mena - All this time)
Dorota_Jabłońska Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 kiedy cię piję prawie duszkiem chwilą złapany w środku myśli czasami jestem nieomylny a czasem ciekło krystaliczny małą łyżeczką dużych znaczeń skarmiłem słowem puste kartki chciałem być niemo niewidzialny i potajemnie siebie wyśnić kiedy już miałem jak na dłoni stygmaty wiary i miłości kaktus mi wyrósł na balkonie podstępnie innym niewidoczny www.youtube.com/watch?v=9HFe5UFaE9o
Lübow Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ojej!! Za ten zaśpiew powinnam pojechać do Twojej Landii i podziękować Ci osobiście! Przy okazji przekonać się, kto zacz? :) póki co, daję oczywiście zamiennik: www.youtube.com/watch?v=OhIyARvvpVQ (Maria Mena - All this time) Ha, chciabyś się przekonać? Hm, to niebezpieczne zadanie :) Jestem absolutne hetero, ale niezbadane są okoliczności rozmaitych sytuacji... preferencje seksualne, to teraz niezbyt pewne "dogmaty", hihi :) Rozgrzeję Cię teraz ładnym teledyszczkiem... ale mi się nie spal... :) www.youtube.com/watch?v=iYQb29k64v0
Lübow Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z Marią Mena trafiłaś w samą "dychę"... przeuwielbiam takie śpiewanie... :) A co tu mamy za wierszyk? A cóż to za poeta napisał? haha :) Na mnie musisz uważać... lubię się dobrać do smakowitych "bombonierek"... haha :) www.youtube.com/watch?v=0uuYicF9eUg
Dorota_Jabłońska Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ oczywiście! Buszuj do woli - wszystkie Twoje! www.youtube.com/watch?v=WRsue2_OYW4
Lübow Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie mogę tego otworzyć... ale Ty masz ze mną ambaras... podaj chociaż kto to śpiewa, to może poszukam jakiś zamiennik... :)
Lübow Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ oczywiście! Buszuj do woli - wszystkie Twoje! www.youtube.com/watch?v=WRsue2_OYW4 No wiesz co?! I Ty, swoją najlepszą portalową koleżankę, napasłabyś takimi czekoladkami? haha, ale to było dobre... :) teraz "kociokwik" holenderski po angielsku i zwykła muza, która grzeje i krzepi... i oczywiście zaradne dziewczyny, szarpiące wszystko, co wydaje dźwięk... :) Zatem spoko-loko... posłuchaj :) www.youtube.com/watch?v=1LFw-iAxtzY
Dorota_Jabłońska Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Dziękuję Ci za sympatyczne wspólne muzykowanie :) Do wyrazów uszanowania dołączam rarytas muzyczny: www.youtube.com/watch?v=v1GsWEFlvhs Dziękuję!
Lübow Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to, dziękuję? To już nie będziemy muzykować? :( Twój rarytas się nie otwiera u mnie... ech, już nie mam sumienia prosić o zamiennik, albo chociaż tytuł... :) Urwanie kapelusza z tymi zastrzeżeniami... a ja mam coś na rozgrzewkę dla Ciebie... mocną rozgrzewkę... :) www.youtube.com/watch?v=u4xyQqWhDb8&feature=related a gdybyś jeszcze nie ogrzała się dostatecznie, to teraz już bardzo ciepło... :) www.youtube.com/watch?v=L7ouP72SDT0&feature=related
paper_doll Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 www.youtube.com/watch?v=sX9DgavXiN4
Agata_Lebek Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. www.youtube.com/watch?v=o2EW9RM2LGA
Agata_Lebek Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję :)) Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 a ja? no qrde, posłuchajcie - mam talent! :) www.youtube.com/watch?v=MZajolB4oPA www.youtube.com/watch?v=wam-oMub8EU&feature=relmfu
Agata_Lebek Opublikowano 22 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nareszcie się ujawniłeś MattRach ! ;) Super! Zapraszam zatem do kolejnego numerku ;))))
Rekomendowane odpowiedzi