Krzysztof_Kurc Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 zmagania z materią zrodziły antymaterię a ona łkała od rana bo wszystko nie tak dzieje się w sumie plusa z minusem aż ktoś mi powiedział że to będzie łatwe i od kiedy wziąłem rozwód z płaczką cała reszta też przestała zawodzić
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 też bym tak chciał. pozdrawiam.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mówię Ci, to łatwe. :))) Oczywiście żartowałem. Dzięki. Pozdrawiam Krzysiek
były__premier Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak mawiają terapeuci, ale czy wystarczy na wiersz?
Krzysztof_Kurc Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak mawiają terapeuci, ale czy wystarczy na wiersz? Pytanie dobre, ale już nie do mnie. Pozdrawiam Krzysiek
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Recepta wydaje się "patykowo" prosta ,ale życie... "w sumie" taki "plus" w zderzeniu z antymaterią jest czysto teoretyczny.Zagadnienie ciekawe.pozdro
janusz_pyzinski Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 plus przeważył pozdrawiam
Michał_Kućmierz Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Rozwód z płaczką? Popieram! pzdr M.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Recepta wydaje się "patykowo" prosta ,ale życie... "w sumie" taki "plus" w zderzeniu z antymaterią jest czysto teoretyczny.Zagadnienie ciekawe.pozdro Czasami ogarnia mnie strach kiedy myślę że coś będzie proste. :) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, zawsze intrygowała mnie ta sztuczka z dwoma minusami, i jeszcze do tego kombinacje z nawiasami. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bezsprzecznie jest większy. :) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zdecydowanie bez względu na to czy płaczka jest zawodowa czy też z zamiłowania, zawsze przecież może zacząć przynosić robotę do domu. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi