cezary_dacyszyn Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 zdziwić nie można się nadziwić - bez liku to ona , wymiętolona oboje - bez dotyku surowce wtórne poślednie minerały niegdyś gąbki uczuć dzisiaj potężne skały dwa masywy udeptane wbrew pozorom - stratowane Wolin 20 XII 2009
wieśniak m Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 miękkość bywa zaletą skała wygraża poetom;)
Tomasz_Biela Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 nie kupuję zwyczajnie / wiersz obok którego ja osobiście przechodzę bokiem z grymasem rozczarowania / bez zbędnych wywodów / w dodatku kropki ? po cholerę ? jakkolwiek byś je uzasadniał bez sensu mają swoje miejsce w tym tekście. t
teresa943 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Cezary, tym razem "udziwniłeś" zbyt mocno. nie widzę także sensu w kropkach. pozdrawiam - Krysia
Emmka_Szlajfka Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytałam kilka razy i nie mogę zatrybić..., podobają mi się dwa pierwsze wersy, ale bym nieco przestawiła (sorry) : "nie można się zdziwić. nadziwić - bez liku."
Biała Lokomotywa Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Dobre przesłanie - kropki do bani:) Hej Cezary:)
Nata_Kruk Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Czarku, jest gorzej, niż bywało wcześniej u Ciebie. Z treści "Pod górę", tylko to zatrzymało na chwilę.oboje - bez dotyku niegdyś gąbki uczuć dzisiaj potężne skały dwa masywy udeptane wbrew pozorom - stratowane Serdecznie pozdrawiam... :)
Rekomendowane odpowiedzi