Jan_Wodnik Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 no mówiłam mu żeby tam się nie pchał mówiłam mu ze sto razy ale on się uparł że musi że impon... cośtam i takie tam więc w końcu poleciał jak chciał no bo co ja mogę no co ja mogę powiedz no i bum - nie wrócił wtedy oni przyszli i ciągle mówili że to wypadek a wiadomo te no wypadki chodzą stadami po udach czy jakoś tak i że bardzo współczują mi a i sobie też że nic przeciwko boże broń i chcieli jego ręce oddać czy poddać czy jakoś tak i że on tam na miejscu jakby sam sobie wbił sobie ten nóż i nie było co w ogóle ratować no po prostu dżem dżem i marmolada a potem kiedy przywieźli to coś byli tacy czarujący jeden to nawet mnie objął mocno (nosił ciemne okulary i mundur zawsze miałam słabość ) i wtedy jakoś tak mnie dziwnie rozemgliło eeech no więc po co po co ten nóż wziął jakby krojąc chleb i wpakował sobie w bok (zawsze był taki roztargniony) lub poderżnął gardło jak rozpowiadali na mieście albo rozpruł brzuch jak napisał tamten lekarz albo wypruł żyły jak powiedziała koleżanka krojąc chleb nie wiem nie wiem bo ten co tu przyjechał rok temu został u mnie na dłużej ma akcent ale ten mundur i no a przecież mówiłam mu żeby tam się nie pchał mówiłam z tysiąc razy ale on zawsze z tymi swoimi impon... tymi lianami wyjeżdżał no i masz babo placek
Emmka_Szlajfka Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 aby zostać w klimacie, zajefajne! o ja cie.....:)) nie wiem czy to wiersz, ja się tam nie znam. ale czytało się, ech czytało. bliższa prozy- pozdrawiam:))
Staszek_Aniołek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Hermenegilda Kociubińska
Emmka_Szlajfka Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o mamuńciu! o to dobre. nie wiedziałam czego mi brakuje ..na końcu języka:) pozdrawiam:)
Ran_Gis Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 -dobry placek wypukły..! poz Ran
Ewa_Kos Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 z przyjemnością o placku:) bez imputacji jak mawia zaprzyjaźniony piekarz! Dobre! Pozdrawiam słodko. E.K.
Nata_Kruk Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Janie, myśl, co chcesz, ja widzę ten "Placek" w filmie... powaga. A do roli pasowałaby mi Stanisława Celińska. Tylko, kto napisze resztę..? ;) Pozdrawiam... :)
Biała Lokomotywa Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Fajny pomysł:) Też się kobicie trafiło.
NOWA Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 To jest piękne rzec można. Trochę rzeczywiście bliżej prozy, ale nie przeszkadza. Czyta sie jednym tchem. A ostatnie masz babo placek, to super kropka nad i. Pozdrawiam!
Jan_Wodnik Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wielkie dzięki za uznanie ,tytuł roboczy "nie dla idiotek", ostatecznie "placek". Miło ze tekst sie spodobał.Pozdrawiam i życzę zwykłych placków np ze śliwką (lubię).
Jan_Wodnik Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak tak - mentalność wiecznie żywa. Dzk za wpis i pozdrawiam.
Jan_Wodnik Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzk za koment i dobry ( lepiej go nie jeść:))
Jan_Wodnik Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyjemność - bo ja wiem . Co do piekarza - chętnie bym się w końcu dowiedział kto nim jest. Dzk za dobre- pozdrawiam.
Jan_Wodnik Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takich filmów to chyba są całe seriale- ale niech tam - scenariusz się napisze ale producenta tu by trzeba producenta! Dzki pozdrawiam.
Jan_Wodnik Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przypadki chodzą stadami po udach - czy jakoś tak...:) Dzk za wpis . Pozdrawiam.
Jan_Wodnik Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A taki tam kawałek z magla. Dzięki za pochwałę puenty -były dwa warianty - ten widocznie lepszy. Pozdrawiam.
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Placek okazały, ale bez zakalca. :))) Pozdrawiam, Grażyna. :)
Nata_Kruk Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takich filmów to chyba są całe seriale- ale niech tam - scenariusz się napisze ale producenta tu by trzeba producenta! Dzki pozdrawiam. Tylko nie serial.!!!. szkoda na nie czasu... miałam na myśli jeden, ale konkretny film... ;)
Jan_Wodnik Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie za dużo marmolady? Dzk i pozdrawiam:)
Jan_Wodnik Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takich filmów to chyba są całe seriale- ale niech tam - scenariusz się napisze ale producenta tu by trzeba producenta! Dzki pozdrawiam. Tylko nie serial.!!!. szkoda na nie czasu... miałam na myśli jeden, ale konkretny film... ;) Ok niech będzie film - gdybym pisał scenariusz mógłby być to np dramat miłosny pt podniebna marmolada lub lot na lianie albo romans na noże i dżem itp itd. Pomysłów by nie zabrakło. Dzk i pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi