były__premier Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 może jednak oczywistość drażni wargi i wsuwa się bezlitośnie w cierpki limes podgardla. a może jednak zrywką, błędem rekrutacyjnym. czy kiedykolwiek będę tak jak on smugą cienia, miłością która drażni ego i wiatr; bo jest – moralny - przymus pisania: poezja? bo jakbym mógł cię - jednak - zawrzeć w oczywistość banału, byłbym lekkim pochodem wśród morw i szczawiu, bo tak mnie nazwiesz, gdy odchodzę wzrok rozstępem, burzą mknę po paliwo dla duszy i twoich ud, wzgórków. ochów, orgazmów, i wszystko jest jak penis. a może górą, dołem, linią się nie skończy, z trzaskiem nie wejdzie w zagajnik snu, nie rozpieprzy, jak zagubiony skowronek, blaszka snu! a może, bo gdybym miał jeszcze raz nazwać ciebie, to nie umiałbym cię. bo czas celebruje każdy odcinek, wietrzy przechwyt sekund. bo jakbyś miał zawrzeć mnie w niuans, to za daleko nam; bo „tak właśnie się gaśnie” bez upiorów i fleszy, tak właśnie kocha się pusty wiatr; ochoczo wchodzi głębiej pod skórę, a my zbieramy puch za oczu i łydek proscenium, tak gaśnie, się
f.isia Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 'oczywistość drażni' oj tak... ;) jest kilka momentów w tekście (co najmniej dwa :), ale generalnie, raczej góruje 'nadsłowność', oczywisty ,dla mnie, brak pomysłu na 'wyraz' ;)
były__premier Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za wizytę:)
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 Nu, charaszo napisał, pazdrawlaju, na zdarowje. Stiepan.
Ran_Gis Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 - czad poezji jest ! "moralny - przymus pisania:," - jest ! poz R
dzie_wuszka Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lubisz obracać językiem w wierszach. ;) pozdrasy :D
były__premier Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. si sinior;) pordraviam
były__premier Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli jest, to czego nie ma pomimo jestestwa ?;) pozdry
były__premier Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lubisz obracać językiem w wierszach. ;) pozdrasy :D choćby nieświadomie;) ale generalnie po wielu miesiącach posuchy chyba źle nie jest;) pozdry
adam hoff Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Przewaga poetyczności nad poezją. Słowa, obrazki, obrazki, słowa...
były__premier Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. doprawdy? hmm
adam hoff Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. doprawdy? hmm Dalibóg, zaprawdę...
były__premier Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. doprawdy? hmm Dalibóg, zaprawdę... nie chce się Pan odważyć na dyskusję, no szkoda;) pozdry
adam hoff Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dalibóg, zaprawdę... nie chce się Pan odważyć na dyskusję, no szkoda;) pozdry Ktoś mnie zapraszał do dyskusji ? Tematem miałoby być : doprawdy, ?, czy też hmm ?
amerrozzo Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie chce się Pan odważyć na dyskusję, no szkoda;) pozdry Ktoś mnie zapraszał do dyskusji ? Tematem miałoby być : doprawdy, ?, czy też hmm ? He, he.
Toronto Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witam!Nie jest żle:) Osobiście nużą mnie tego typu tematy:)-pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi