Krzysztof_Kurc Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 dzieci biegają szybciej niż zmęczenie trochę później przychodzą z pytaniem to jedno drzewo nam wystarczy i po co mówić o innych sadach ty znasz wszystkie dobre odpowiedzi bo w gardle adama wciąż tkwi jabłko
Ewa_K. Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 "dzieci biegają szybciej niż zmęczenie trochę później przychodzą z pytaniem" to jest fajne, nawet całkiem fajne reszta odstaje
Tomasz_Biela Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 niedomówienie jest cnotą nie zawsze ;) usunąłbym bo przed ostatnim wersem i wstawił a / przyjemny krótki tekst t
Krzysztof_Kurc Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odstawanie w moich tekstach to norma. I tak dobrze że ma od czego odstawać. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Było tam też a, może masz rację. Czasem dokonywanie wyboru jest trudne. Pozdrawiam Krzysiek
Staszek_Aniołek Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 niby poezja współczesna, niby autor zaawansowany, ale nie chwyta... dlaczego?
Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twarde jabłko do zgryzienia. :) To zła wiadomość. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niby komentarz, niby krytyka, ale nic nie wnosi....dlaczego? Pozdrawiam Krzysiek
Staszek_Aniołek Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2011 i to jest dobre pytanie... pozdr
Leszek_Nord Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2011 O rzeczach najważniejszych zwykle nie mówimy, omijamy je gładkimi słówkami. Tu jest bez owijania w bawełnę. Też mam takie uczucie, jabłko w gardle...Dobre. Pozdrawiam. Leszek
janusz_pyzinski Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 "dzieci biegają szybciej niż zmęczenie"- a nas niestety wyprzedziło,i choć milczenie jest ponoć złotem,to krzyczeć też nie wypada pozdrawiam
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam. Początkowy wers naprawdę smakowity.Czy "milczenie" załatwia sprawę skoro pytają dzieci? Czy jabłko adama jest wystarczającą wymówką? Ciekawe to pytania rodzące się w głowie .Lubię pogłówkować.pozdr
Tali Maciej Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 zaciekawił mnie początek, później tak jakoś się rozkojarzyłem mam wrażenie, że frazy się nie kleją jakby brakowało takich małych spinaczy((-: pozdr
Krzysztof_Kurc Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasem proste odpowiedzi nie chcą przejść przez gardło. Dzięki,pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko krzykiem udaje się dogonić dzieciaki. :) Pozdraiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niestety milczenie nic nie załatwia, ostatecznie i tak trzeba odpowiedzieć. Jabłko Adama, trudna do przełknięcia część raju. :) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Założyłem tym razem że spinacze mają czytający tekst. Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi