Sebastian_Pietrzak Opublikowano 20 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Zawsze całujesz za nisko zawsze twe oczy ponad głową jeśli bym odszedł jak szybko byś się spakowała?
Messalin_Nagietka Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 dwie armie na przeciw siebie w bojach zaprawieni - obyci jednak Sebastianie w potrzebie w wierszu Twym wystawieni - najemnicy MN
Wuren Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Czytałęm gdzie indziej ten wiersz- i nadal nie popieram. Nie dojrzałem do tych sprzeczności, czy co... Pozdrawiam Wuren
Coolt Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Wiersz może i to jest... ale sprasowany maluszek :) Nie przemawia do mnie, kończy się,zanim rozwinie się jakaś myśl. Pozdrawiam serdecznie Coolt
Roman Bezet Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Podoba mi się. W tych przesunięciach znaczeń - sporo domysłów się ukryło. Fałszywe wnioski - fałszywe przesłania, a jednak wiersz mówi o jakiejś prawdzie z życia. i to mi się podoba.
Adam Szurkowski Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Przekazuje swoje przesłanie. Skąd w nim tyle sprzeczoności? Nielogiki? Jaki cel? Nieźle Sebastianie. To tylko pozorny "maluszek"
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 23 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 dziękuję bardzo
Rekomendowane odpowiedzi