Leszek_Nord Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 stracił głowę długo szukali jej w krzakach położył ją na torach słyszał suchy dźwięk rogatek widział światła nie odwrócił oczu nie zszedł z drogi zawołali żonę podali do rozpoznania w plastikowym worku to wszystko przez tę siksę rozpuściła dla niego biodra piersi poruszyła w werble język maczała w miodzie żaden by się nie oparł
egzegeta Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Leszku chyba za dużo powiedziane, właściwie wszystko. A to chyba nie tak. Pozdrawiam
Stary_Kredens Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Coś jest podobnego o tym w Biblii zwłaszcza ten język rozpustnej w miodzie Pozdrawiam Kredens
Leszek_Nord Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy rzeczywiście? - Kiedy mówi się wszystko pozostaje niedowierzanie. Kiedy pozostawia się niedopowiedziane pozostaje szukanie. W tym wypadku bardziej mi zależało na niedowierzaniu. Może powinienem pozostawić tropy, że sytuacja nie jest aż tak oczywista. Może tak zrobię. Dziękuję Wiktorze i pozdrawiam. Leszek.
Leszek_Nord Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wstyd się przyznać, o języku w miodzie nie słyszałem, bliższa mi była głowa na tacy...Dzięki i pozdrawiam. Leszek
Franka Zet Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Jak dla mnie - bardzo dobry, zwłaszcza pierwsza strofa. Z drugiej mozna by usunąć (może) 'piersi poruszyła w werble zawróciła z drogi' Byłoby chyba zwięźlej. Pozdrawiam, Leszku.
Marek Konarski Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda. Tekst kończy się apodyktyczną kropką uciszającą wszelkie myśli ;) W przeciwieństwie do poprzedniego tekstu, ten jest mocno "gapiowaty". Trochę to dla mnie niezrozumiałe... :)
Leszek_Nord Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Olu, "zawróciła z drogi" budziło także moje wątpliwości. Po pierwsze może wcale nie zawróciła, poza tym użyłem to tylko, by wydłużyć frazę. Zatem wyrzucamy. Reszta zostaje, ma być przywołaniem tańca, może pozmieniam ale tak by to podkreślić. Pozdrawiam. Leszek
Leszek_Nord Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda. Tekst kończy się apodyktyczną kropką uciszającą wszelkie myśli ;) W przeciwieństwie do poprzedniego tekstu, ten jest mocno "gapiowaty". Trochę to dla mnie niezrozumiałe... :) To wina autora, będę się poprawiał. Teraz jeszcze nie chcę tak kawę na ławę...Pozdrawiam. Leszek
Ran_Gis Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 - nic bym z torów nie usuwał.. pozdrawiam Ran
Leszek_Nord Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Ran, może jednak coś dodam. Muszę ten tekst "rozsadzić" - jest zbyt jednorodny. Pozdrawiam. Leszek.
Staszek_Aniołek Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 do magazynu kryminalnego jakbym oglądał W11 pozdrawiam Anioł.
Leszek_Nord Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Za dużo W11 może wypaczyć czytanie;). Dzięki za zajrzenie. Pozdrawiam. Leszek.
eleanor abernathy Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Szukałam metafory w tym traceniu głowy a tu przekornie urzeczywistniający się obraz. Pozdrawiam
Leszek_Nord Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, właśnie tak miało być. Pozdrawiam. Leszek
Rekomendowane odpowiedzi