Pan_Biały Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 patrzę jak przelatują ptaki i doszukuję się sensu w cotygodniowym zwiedzaniu marketów ludzie są źli na swoje portfele źlą się na parkingach gestykulują jak małpy na wybiegu trąbią że kurwa jego mać gdy światło jest cykliczne jak twoje okresy płyną wzloty i wyloty na taśmociągu rzeczy codzienne od syreny budzika przez obiad do opuszczenia rolet suną skrzydła na zachód i kiedy słońce siada na plecach nabijam sztucer by w potrzebie hałasu zabić ich wszystkich
Tomasz_Biela Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 sugestywne i zgrabnie przedstawione z dnia codziennego czynności / t
Dawid Rt Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Cykle fajnie wyszły, taśmociąg rzeczy codziennych też spoko, czyli druga zwrotka, całość tym razem trochę szwankuje, czekam na lepsze. Pozdrawiam
Biała Lokomotywa Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Druga strofa świetna, a całość też mi się podoba:)
adam_bubak Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. peel zabójca ze sztucerem - ech... jednak całość ładnie poprowadzona, spójna, zarówno formalnie, jak i logicznie to bez wątpienia wiersz a że pointa słaba? cóż, to tylko moje nieupodobanie łatwych rozwiązań
Ela_Ale Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 światło jest cykliczne jak twoje okresy płyną wzloty i wyloty Ten fragmencik jest znaczący. Taka nasza mała, człowiecza sinusoida. Dotykalny wiersz. Też nienawidzę bezmyślnych jazgotów. Ładnie. Pozdrawiam. Elka
Janusz_Ork Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Też mnie czasem ponosi, Rafale, vide mój ostatni wiersz i czasem też bym chętnie wywalił ze sztucera. Ale nie wolno. A więc my, piszący, mamy tylko jeden rodzaj broni: SŁOWO. Bardzo plastyczny obraz, a ja lubię wiersze mówiące obrazami. Pozdrawiam. J.
Dorota_Jabłońska Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Druga strofa. Pozdrawiam serdecznie :)
Zjajami_Baba Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zajedwabiście dobre to jest każde słowo mi się podoba szczególnie że to zabawa związkami fraze a za to światło cykilczne jak okresy stary masz u mnie puchar feministy! :D
Jan_Wodnik Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Dobry wiersz. Jeśli chodzi o mnie to zrobiłbym przerwę przed suną skrzydła ...itd - tak lepiej mi się czyta. pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki t pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Dawidzie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki BL pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. peel zabójca ze sztucerem - ech... jednak całość ładnie poprowadzona, spójna, zarówno formalnie, jak i logicznie to bez wątpienia wiersz a że pointa słaba? cóż, to tylko moje nieupodobanie łatwych rozwiązań dzięki Adamie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Elu pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słowa to dzisiaj bomba atomowa i albo jej użyjemy albo zgaśnie dzięki Januszu pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może być i druga;) dzięki Doroto pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zajedwabiście dobre to jest każde słowo mi się podoba szczególnie że to zabawa związkami fraze a za to światło cykilczne jak okresy stary masz u mnie puchar feministy! :D o, nie mam pucharu femi na półce, więc proszę ja ciebie;) dzięki Moniko pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki z uwagi, czytanie i czas pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi