codeine fan Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Pieczęcią z własnej krwi przelaną na papier pakt z diabłem zawarłem Obietnica bycia panem losu swego i innych czci samgo boga oddawanej z trwogą i podziwieniem przez plemiona całego świata pełnego spełnienia w obłędu płomieniach zauroczyła mnie Z próżności z szerokimi źrenicami ku piekielnym tronom pędze Przez lęk i bezradność z drogi wiary zboczyłem choć różaniec w dłoni pokornie trzymałem lecz ciężaru krzyża dźwignąć nie zdołałem Znam krańce wideł ,róg ,wnętrze dworu mego pana i cenę za ten odwieczny pakt Godzę się na niego bo on poczoł we mnie górnolotnośc mysli i poczucie pewności potęgi woli mej
Staszek_Aniołek Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 czyli rozumiem, że pakiet nie działa na twórczość autora... słabizna.
Staszek_Aniołek Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak na razie skromny, empatyczny ogrodniku- FLINSTONIE twoją krzyczącą krytyką- krytyki wyciągasz słomę z moich butów i sam sobie ją wpychasz w usta.
Staszek_Aniołek Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak na razie skromny, empatyczny ogrodniku- FLINSTONIE twoją krzyczącą krytyką- krytyki wyciągasz słomę z moich butów i sam sobie ją wpychasz w usta. ... dla ciebie zawsze będę empatyczny cwelamusie... nie lubię Cie po prostu ... i już i wiesz co ... w usta, to należałoby tobie podać, coś jeszcze poza słomą, wreszcie odkryłbyś swoje prawdziwe powołanie ;) skoro mnie nie lubisz, to niestety nie wypada żebyś był wobec mnie empatyczny... czyżbym kierował do ciebie zbyt trudne słowa? wracaj do swojego świata krytyku w powijakach.
Staszek_Aniołek Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Wybacz codeine fan, że na twoich postach muszą odbywać się takie smutne rozmówki i zamiast krytyki twoich utworów, po to, żeby ciebie oswoić z przyjmowaniem krytyki, znajdują się gówniarskie, emocjonalne paplaniny. wybacz. Anioł.
FIRLESTON Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 ja tez cie przepraszam stary, ale nie cierpię tego bubka...:))) pozdrawiam.F.
Dyziek_ka Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Panowie , Panowie ,… Nie ma co robić w maglu, całymi dniami (że tak niedelikatnie powiem) Zaczekajcie z życzeniami Dopiero pojutrze ”Dzień Kobiet”
FIRLESTON Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi