teresa943 Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Madziu, wybrałaś istotne :) Dziękuję. :)) Cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiedy czuję się jak psiak kamieniem słowa ugodzony empatią ukoj żal powoli aż pierwsza dam ci znać że nie boję się zaufać Tak. Przyjaźń opiera się na zaufaniu. Dziękuję Bolku. :) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Marusia aganiok Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Zawsze mówiłam,że w człowieku ważne jest jego wnętrze i tego nigdy nie zapomniałam.Łatwiej rozumiem ludzi przez co i mnie jest łatwiej.Ładny wiersz:P Ma.
teresa943 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo cenne Twoje doświadczenie. Wiem coś na ten temat także z autopsji :) Dziękuję Marusiu. :))) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Anna_Myszkin Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Bardzo trafnie i z polotem ujęta jedna ze stron ludzkiej natury, Krysiu: bez ciepła od bliskiej osoby, niezasilani uczuciem, "ratujemy się" kaloriami zastępczymi, takimi na przeżycie. Pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację, Aniu. Ciepło bliskiej osoby jest niezbędne do normalnego funkcjonowania i cieszenia się życiem, dlatego tak za nim gonimy. Niestety, nierzadko umyka przed nami jak zając ... Dziękuję za czytanie i komentarz. :))) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Marek_Dziekan Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Gorzkie to przeplatanie wspomnieniami i teraźniejszością lecz porusza i to już jest wartość, którą śmiało można określić poezją. Porusza... istota poezji.
teresa943 Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "porusza"...i o to właśnie chodziło dziękuję Marku :) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi