Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak Doroto, ale... Pozdrawiam.
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 4 ostatnie wersy biorę pozdrawiam
Jolanta_S. Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 "wie pan jestem mężatką mąż inżynier" Stefan nie wiem co chcesz przez to powiedzieć? żona trzydziestka? ale z inżynierem przesadziłeś! śmiać się czy płakać? ciekawa jestem (wiem... ale już jestem w piekle;*) pan inżynier no wiesz... czy on ją też... Stefanie, Stefanie...
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz co Jolu, trzeba by się spotkać...
jacekdudek Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 żenada, znudzenie i pewność siebie-gubi, gdzie indziej potrafisz, fałsz, tego nie trawię...
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoja wola. Dz. Pzdr.
kalina kowalska Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 Brzydki wiersz i brzydkie odniesienia personalne w komentarzach
basia gowska Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 poruchaliśmy się z tirówka za pięć dyszek na śniegu laskę też mi zrobiła, a ja jej minetę pozdrowiłem męża masz jeszcze dwie dychy na cukierki dla dzieci i spierdalaj
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorki Kalinko.
kalina kowalska Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorki Kalinko. Mnie nie trzeba przepraszać, nie jestem ani adresatką wiersza ani nie do mnie kierowane są komentarze odbiorców tej poezji
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorki Kalinko. Mnie nie trzeba przepraszać, nie jestem ani adresatką wiersza ani nie do mnie kierowane są komentarze odbiorców tej poezji Ech Kalinka, Kalinka, malinka maja...
kalina kowalska Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie,napiszę krótko. odczepże się ode mnie. Dlaczego Asiu? Mnie nie trzeba przepraszać, nie jestem ani adresatką wiersza ani nie do mnie kierowane są komentarze odbiorców tej poezji Ech Kalinka, Kalinka, malinka maja... Spadaj prostaku!!! - może to zrozumiesz A teraz niech się oburzy Twój wspierający i wyrozumiały przyjaciel i donosi na mnie do admina z żądaniem bana, jak to miewa w zwyczaju.
dawniejbezet Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Jolanta_S. Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie,napiszę krótko. odczepże się ode mnie. Dlaczego Asiu? Ech Kalinka, Kalinka, malinka maja... Spadaj prostaku!!! - może to zrozumiesz A teraz niech się oburzy Twój wspierający i wyrozumiały przyjaciel i donosi na mnie do admina z żądaniem bana, jak to miewa w zwyczaju.
Rekomendowane odpowiedzi