Pan_Biały Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 poezja, sex, muzyka, rozmowy, modlitwa, nuda, nuda, śmiech i może coś jeszcze uzupełnij swoje zboczenia niczyj/niczyja czyjaś/kogoś istoto albo równie dobrze nie rób tego lub napij się ze mną jednego zdrówko poeci/poetki
Pan_Biały Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 w sumie też mam to w dupie więc proszę się nie wysilać
Magda_Tara Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 zdrówko, R. wszystko! życie. szkoda, że masz to w dupie. buziak!
Pancolek Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zero nudy, czasem kaszel i pewne zboczenie seksualne
Dorota_Jabłońska Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Części ciała należy używać zgodnie z przeznaczeniem Panie Kolego! Nie upychajmy wszystkiego z takim zapałem ciągle w to samo miejsce! :))) Zdrówko herbatą z pomarańczą!
Don_Kebabbo Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ostatni został mi browar Więc Twoje trzasnę na odlew Dla siebie jednak zachowam Do jakich bożków się podlę - no to zdrowie (Książ Black Special Edition)
Vica Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 też mam dziękuję za uwagę zdrowie!
Janusz_Ork Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 nikt nikogo nie zna, nikt za nikim nie tęskni, przepadamy jak komety we wszechświecie a ten wirtualny jest duuuuużo większy niż ten realny. double on the rocks? Cheers! Czołem Rafał. J.
Jolanta_S. Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Biały:) dodaję malarstwo, wycinam nudę i oczywiście pijemy na zdrówko - dzisiaj herbatkę z malin (nie mam nic mocniejszego).
dzie_wuszka Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie zgadzam się, oczywiście, że tęskni, ale czy konieczne jest z tym zaraz się obnosić? informować kto, za kim i dlaczego? ;P
Anna_Myszkin Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Niby w dupie, ale pierwsza myśl zupełnie nie stamtąd się wzięła, więc tą pierwszą ze szprycerkiem w dłoni pozdrawiam :)
miet dlugolecki Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 Panie Biały, Przeszedlem przez zycie nigdy sie nie nudzac dlatego trudno mi zrozumieć bliżnich którzy się nudza, ale w zasiegu ręki mam butelke VB (taki aborygeński Zywiec(?)). Na zdrówko i po dzieciaku! old man PS. Gdy zdarza mi się lekki odcien niebieskości to zamykam drzwi i idę przed siebie, czesto mając jakis cel przed sobą ale bywa ze bez celu. Jak sie umeczę to wracam na kwatere i cieszę sie że miałem gdzie wrócić NB. 33 lata temu wyszedlem i jeszcze się chyba nie umęczyłem, bo nigdy tam gdzie mój prawdziwy dom nie wróciłem. bywaj i spróbuj nalewki zwanej wędrówką
Janusz_Ork Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 Hallo Dziewuszko, oczywiście możesz się z moimi tezami nie zgadzać, ale szczerze mówiąc nie miałem nikogo konkretnego na myśli, ani z tych którzy tęsknią, ani z tych którzy się za tęsknotą oglądają. Chciałem tylko wyrazić zimno tego świata i fakt jakimi prawami się kieruje. (oczywiście wszystko subiektywnie) Pozdrówka :)) J.
dzie_wuszka Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja po prostu sądzę, że warto być ostrożnym z szafowaniem słowami "nikt" (podobnie jak "wszyscy"), "prawa świata", "fakt", zwłaszcza, kiedy występuje się z subiektywnej pozy-cji w materii nader delikatnej i mało doświadczalnej, choć wiele doświadczającej, heh ;) Pozdrówki :))
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Biały, a gdzie tu zboczenia? Malutko wiesz o życiu.
Janusz_Ork Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 Hallo Dziewuszko, oczywiście subiektywnie (obiektywizm pozostawmy Panu Bogu), co nie znaczy, że nie mogę nazywać rzeczy po imieniu. Tego prawa nie dam sobie odebrać, jak i tego, że mówię za siebie, w swoim imieniu i nikomu nie pozwolę aby korygował to co ja o s o b i ś c i e przeżyłem i przeżywam, jak to widzę i jak wyrażam. Te same prawa, które niniejszym uzurpuję dla siebie, są w równej mierze także Twoimi prawami. Serdecznie. J.
dzie_wuszka Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wystarczy, ze pojawi się tylko jedna, jedniutka osoba i przeżyte, czy nie przeżyte, znika pojecie "nikt" :)
Janusz_Ork Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wystarczy, ze pojawi się tylko jedna, jedniutka osoba i przeżyte, czy nie przeżyte, znika pojecie "nikt" :) tak, ale najpierw musi się taka "jedniutka" osoba pojawić J.
Waldemar Talar Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - to niemożliwe by ocierając się o poezje ,sex,muzę, modlitwę i wiele wiele innych możliwości można było się nudzić . Więc wypiję drinka za to wszystko co ukręca łeb nudzie . Myślę że wielu innych też tak myśli ... a może się mylę ... w co raczej nie wierzę pozd. wszystkich którzy się nudzą i nie
Rekomendowane odpowiedzi