julia sara Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 To jest skrzynka. Baranek, którego chciałeś mieć, jest w środku. Deska a na niej rysy które nie są liniami szkicu. Punkty ich zbiegu to gwiazdy które zabłysną, by wzrok już nie błądził. Opowiem ci pędzlem o dwóch butelkach przepełnionych odbitym światłem i tak bardzo pustych, że nie wzniesiemy toastu. Żadne z nas nie dotknie tego co w środku: kapsel utkwił za głęboko. Przymruż oczy a zobaczysz: nie ma owiec czarnych, ani białych, a Baranek jest tu- w kolorze
julia sara Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Eh...formatowanie. Dwa pierwsze wersy miały być kursywą.I nie rozstrzelone.
Almare Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 Narysuj mi BarankaTo jest skrzynka. Baranek, którego chciałeś mieć, jest w środku. Deska a na niej rysy które nie są liniami szkicu. Punkty ich zbiegu to gwiazdy które zabłysną, by wzrok już nie błądził. Opowiem ci pędzlem o dwóch butelkach przepełnionych odbitym światłem i tak bardzo pustych, że nie wzniesiemy toastu. Żadne z nas nie dotknie tego co w środku: kapsel utkwił za głęboko. Przymruż oczy a zobaczysz: nie ma owiec czarnych, ani białych, a Baranek jest tu- w kolorze Tak miało być? Niewiele to zmieniło, niestety.
H.Lecter Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 Gin w butelkach, w frapujący sposób, zmienia się w dobrego, kolorowego dżinna... ;) Mały Książę nie musiał/ nie powinien znać technik butelkowania, autor powinien - w butelkach tkwi korek, kapsel je zamyka. Nieporadne i infantylne ale z przebłyskami dobrze rokującymi na przyszłość : "o dwóch butelkach przepełnionych odbitym światłem i tak bardzo pustych, że nie wzniesiemy toastu"
Ran_Gis Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 - ty mi nie mów ty mi to narysuj... R
jacek skraba Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2011 pisze słabo,to może rysować potrafi,a szczególnie baranki
Elea Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Nie wiem, dlaczego, ale po przeczytaniu tytułu powziąłem nieprzyzwoite przypuszczenia. Niestety, nie sprawdziły się. Bez emocji - kiepski tekst. Pozdrawiam - E.
janusz_pyzinski Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 może bym i narysował - tylko po co ? - by tekst był bardziej barankowy?
JacekSojan Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 a może być kwiatuszek na serduszku? - ciekawi mnie, dlaczego ten Baranek z dużej, czym sobie zasłużył; są tu i inne mistycyzmy - owa "rysa", deska... najbardziej mnie przekonują owe "dwie butelki", nie ma to jak konkret, a fakt że "puste" dowodzi, że peel nie marnował czasu... :)) J.S
Rachel_Grass Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie tak - ładny dwuwers z butelkami
Rekomendowane odpowiedzi